Nordnetbloggen

Webinar: Lær hvordan certifikater fungerer

Børshandlede produkter, såsom certifikater og Mini Futures åbner døren til verdens finansielle markeder og muliggør direkte eksponering for en række aktiver i både op- og nedture. Men hvordan kan man mere præcist bruge certifikater, og hvad er det, man især skal være opmærksom på, når man vælger at benytte certifikater i sin investeringsstrategi?

I dette webinar, lavet i samarbejde med Jørgen Just Andresen, director hos Financial Traning Partners, kan du få en god start på investering i certifikater og Mini Futures. Samt få en overordnet forståelse af produkterne inden du kaster dig ud i investering med dem.

I dette webinar i certifikater og Mini Futures får du kendskab til:

  • Den grundlæggende teori omkring certifikater
  • Se de forskellige investeringsmuligheder certifikater giver dig adgang til
  • Hvordan gearing fungerer i certifikater, og hvad du især skal være opmærksom på
  • Hvordan et certifikat bliver prissat
  • Hvordan omkostningerne er opbygget i certifikater
  • Hvilke risici der er ved investering i certifikater og mini futures
  • Hvad forskellen er på Mini Futures og certifikater, og se konkrete eksempler på hvornår det er mest fordelagtigt at bruge de to forskellige investeringsprodukter

Kom i gang med certifikater.

Når du er klar til investering med certifikater kan du startelæse mere om Nordnet Markets her.

Godt at vide om risiko og afkast.
Produkterne, som beskrives her på siden, er ikke egnede for alle investorer. Samtlige produkter er komplekse og kræver en god forståelse for de underliggende markeds- og produktspecifikke vilkår og egenskaber. Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risici og kan både stige og falde i værdi. Med et gearet produkt er der stor risiko for, at du taber hele den investerede kapital.
Læs mere om risiko

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
N.Hjorth
N.Hjorth
2020-07-02 10:03

Har prøvet flere gang at købe certifikater,men har kun fået store tab,de følger ikke altid det underliggende aktiv har jeg erfaret,så jeg kan ikke anbefale at gå ind i dem.

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld