Nordnetbloggen
Team Next Nordnet
Nordnet Tech Team

Nu viser vi dig din kurtage, inden du handler

Du er måske en ud af mange kunder, der er begyndt at handle via vores nye site. Lige nu er vi i fuld gang med at bygge en ny og forbedret udgave af nordnet.dk, som skal give dig en bedre brugeroplevelse. Og samtidig skal det nye site leve op til nye EU-regler for værdipapirhandel.

De nye regler medfører en række ændringer, som skal forbedre forbruger- og investorbeskyttelsen for dig, som investerer i værdipapirer. Én af ændringerne er, at vi skal vise alle de omkostninger, der er forbundet med handlen før du trykker på Køb eller Sælg.

Se kurtagen, inden du køber eller sælger

En del kunder handler allerede automatisk med den nye handelsside, men er du ikke en af dem, kan vi anbefale at du prøver at afgive din næste ordre på det nye site. Nu kan du nemlig se, hvor meget du skal betale i kurtage. Du finder det nye nordnet.dk ved at klikke på ”Nye nordnet.dk” i højre side af menuen, når du er logget ind på dit depot.

Når du har fundet aktien og har indtastet det antal, du vil købe, så beregner vi kurtagen – den kan du se lige over ”Total”.

Snart får du overblik over alle handelsomkostninger

Kurtagen er den første omkostning, som vi viser dig under ordreafgivelsen. Du får løbende mere information og flere features stillet til rådighed på det nye site, som alle skal gøre det mere transparent at handle værdipapirer

Inden årsskiftet vil du få mulighed for at klikke dig videre ind på ”Se omkostningsfordeling”, så får du en mere detaljeret oversigt over, hvilke omkostninger din handel og værdipapiret er forbundet med.

Er det for eksempel en udenlandsk aktie, du har lagt i kurven, så kan du også se, hvad du betaler i vekslingsomkostninger. Har du udset dig en børshandlet fond, så vil de forvaltnings- og administrationsomkostninger, som er bygget ind i fonden, og som vil reducere dit afkast, også fremgå af oversigten. Du kommer også til at kunne se en prognose for, hvordan omkostningerne vil påvirke dine investering over tid.

Hvad kan vi gøre bedre?

Hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre det nye site. Så vil vi meget gerne modtage dem. Det nye nordnet.dk er ikke statisk, tværtimod så udvikler vi det løbende med hjælp fra kunderne.

Du kan let sende din feedback til os ved at klikke på ”Giv feedback”, som du finder i bunden af sitet.

Vi glæder os til at modtage din feedback!

/Team Next Nordnet

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Efterlad en kommentar

15 Kommentarer på "Nu viser vi dig din kurtage, inden du handler"

avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest populære
Philip
Gæst

Hej. En rigtig god nyhed!!
Kommer det en opdateret app?

Tomas
Gæst

Hej

Kunne være fint at man kan handle via Yahoo Finance app.
Der er en del Finans huse som er tilmeldt denne app for handel

Lars Olen Dybager
Gæst

En god ide isoleret set
Syntes generelt , der er langt igen , i forhold til den ” Gamle ” side hvor laver man for eks. Private lister ??

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Tilmeld
Tilmeld
Vil du teste Nordnet Beta? Tilmeld dig her:
Tilmeld

Obs! E-mailadressen skal være den samme, som du har registreret på nordnet.dk under indstillinger.