Nordnetbloggen

Velkommen til en ny generation af Private Banking.

Der bliver talt en del om gebyrer i øjeblikket – både hjemme i privaten, på arbejdspladsen og selvfølgelig her hos Nordnet. Som en del af EU-lovgivningen, MiFiD II, er det blevet et lovkrav at være transparent omkring omkostninger og gebyrer i den finansielle sektor. Hos Nordnet byder vi altid initiativer, som skaber øget transparens og gennemskuelighed for bankkunder velkommen med åbne arme.

Alle vores kunder får en omkostningsrapport i løbet af marts, men måske har du allerede fået en rapport fra din almindelige bank og ellers så gør du det nok snart. Det er et dokument, der tydeligt viser i kroner og øre, hvor meget du betaler for at investere dine penge. I stedet for kun at kunne se en given procentsats, vil du nu kunne se præcist, hvor mange penge du har betalt i depotomkostninger, investeringsforeningernes indtjening, rådgivningsomkostninger, handelsomkostninger, valutaomkostninger, løbende omkostninger og indirekte omkostninger.

For nogle vil de nye regler blive en brat opvågning. Du har måske gået og haft en forestilling om, hvor meget du betaler til din bank hvert år. Men nu har du altså krav på det helt præcise tal – og det er garanteret højere, end du havde forventet.

Hos Nordnet henvender vi os til den bevidste investor – én, der er klar til nutidens Private Banking-tilbud. Få adgang til det hele, men betal kun for det, du har brug for. Der er ingen grund til at gå på kompromis, men en god grund til at undgå unødige gebyrer.

Alle kan ikke skæres over en kam

Én ting er sikkert, alle er ikke ens. Alle sætter pris på forskellige ting, når det kommer til opsparing og investering.

En del kunder vil klare det hele selv og har også den fornødne viden til at gribe investeringerne an selvstændigt. Her tilbyder Nordnet en favorabel Private Banking-kurtage til investering i aktier, certifikater, investeringsforeninger og meget mere.

Andre sætter pris på at få viden og inspiration fra podcasts med erhvervsfolk fra børsnoterede selskaber, tekniske analyser fra investeringseksperter og højaktuelle webinarer med virksomheder og investeringsforeninger

Og nogle vil gerne have rådgivning om deres investeringer. Har du prøvet Nordnets digitale rådgivning, der sørger for dine investeringer helt automatisk? Du gennemgår rådgivningsprocessen, hvor vi finder frem til dit risikoniveau, og så klarer de Smarte Porteføljer resten.

Som Private Banking-kunde hos Nordnet sparer du ikke kun en masse penge, du bliver også inviteret med til spændende events hos eksempelvis Vestas, Ørsted eller Tesla – for bare at nævne nogle få. Du kan læse meget mere om disse events under Nordnet Tema, der hvert kvartal sætter fokus på et nyt tema, så du kan få inspiration og ny viden til din næste investering. Hos os får du adgang til ny og spændende viden samt inspiration. Men de fleste af vores kunder har simpelthen valgt os, fordi de ønsker at være en del af en gennemsigtig, moderne løsning og nægter at betale tusindvis af kroner for møder i banken, de reelt ikke har brug for.

Hvad er det vigtigste for dig, når du skal forvalte din opsparing?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

2
Efterlad en kommentar

avatar
nyeste ældste mest populære
Birgitte pontoppidan
Gæst
Birgitte pontoppidan
Jeg vil gerne vide mere om privat Banking

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link