Nordnetbloggen

Valueaktier: Kurt Kara fra Maj Invest

Valueinvestering er en investeringsstrategi, som involverer stock picking af aktier, der ser ud til at være mindre værd end deres egenkapital eller bogførte værdi. Valueinvestorer udvælger aktivt aktier, som de tror, ​​aktiemarkedet undervurderer.

Valueinvestoren mener, at markedet overreagerer på gode og dårlige nyheder, hvilket resulterer i aktiekursbevægelser, der ikke svarer til et selskabets langsigtede fundament. Overreaktionen giver valueinvestoren mulighed for at tjene penge ved at købe aktier til nedsatte priser – på udsalg.

Læs mere om valueaktier og få inspiration til kendte valueaktier til porteføljen her.

Men de seneste år har valueaktier haft det svært i kampen mod vækstaktier, og man kan som investor spørge sig selv, om valueaktierne er døde sild, eller om de kommer tilbage, og endnu en gang beviser sit værd i porteføljen.

På trods af kortvarig modvind, så har valueinvestoren Kurt Kara fra Maj Invest leveret flotte langsigtede afkast, og i dette webinar fortæller han om sine aktuelle holdninger til markedet, samt til forholdet mellem valueaktier kontra vækstaktier. Derudover berører Kurt Kara hvilke sektorer og aktier, som han aktuelt finder interessant i det corona-ramte marked.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld