Spring til hovedindhold

Tid til nye køb af aktier?

Idag faldt aktierne voldsomt efter et skuffende BNP-tal fra USA. Men var det nu også så skuffende og var det skidt nyt for aktierne? Ikke efter min mening. Væksten steg i USA i Q2 med 2,4%. Men da der var ventet en stigning på 2,6% blev tallet straks udlagt som negativt. Set i relation til aktierne er et svagt BNP-tal ikke dårligt, for så skal renten holdes nede i endnu en tid. Lav rente = efterspørgsel efter aktier. Jeg ser da også at aktierne allerede nu her kl. 16.30 retter sig. Det sker efter at Chicago indkøbschefernes indeks oversteg det forventede. Altså et positivt tal.

Baseret på teknisk analyse mener jeg også køb af aktier kan forsvares. Jeg mener derfor at man kan købe nogle aktier i dagens sene eftermiddagsmarked. De aktier jeg mest har et godt øje til er A.P. Møller – Mærsk, som også er blevet købt til Aktieinfos langsigtede Modelportefølje. Desuden ser jeg positivt på Vestas efter dagens store kursfald. Og hvorfor falder den norske tankaktie, Frontline som den gør. Jeg tror det er tid til opsamling. Uden ansvar. God weekend.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer