Nordnetbloggen

Tak til alle 700.000 kunder, som har valgt Nordnet

For nylig passerede vi et par milepæle her hos Nordnet. Vi har nu mere end 700.000 kunder på vores fire markeder i Norden. Og samlet har vores kunder 300 milliarder svenske kroner i opsparet kapital, som er fordelt på kontanter, aktier, fonde og andre værdipapirer.

Jeg er meget stolt og taknemlig over den tillid, som I viser Nordnet ved at vælge os som finansiel partner, og vi kan tydeligt mærke, at tempoet i vores kundetilgang accelererer. Nordnet blev grundlagt i 1996 og har eksisteret i 22 år. Alene det seneste år har 100.000 investorer sluttet sig til Nordnet, og den årlige tilvækst i vores kundebase ligger på omkring 17 procent. Til sammenligning tog det tre et halv år at gå fra 300.000 til 400.000 kunder (fra september 2010 til marts 2014). En endnu hurtigere udvikling ses på den opsparede kapital, hvor vores kunders kapital i 2014 var 150 milliarder svenske kroner værd, og nu kun fire år senere er fordoblet til 300 milliarder.

Hvad er årsagen til, at flere kunder vælger Nordnet?

For det første er der en øget interesse for investering, og jeg tror, at yngre mennesker bliver mere bevidste om, at det er vigtigt at spare op. Jeg tror også, at mange opfatter Nordnet som en modpol til mange andre aktører i finansbranchen – et moderne alternativ, som tilgodeser de ting, som man efterspørger hos en digital bank med fokus på opsparing og investering. Vores ambition er at være i spidsen inden for den digitale udvikling, og i øjeblikket fokuserer vi på digital rådgivning, som jeg mener er en forudsætning for fortsat at være relevante for kunderne. Vi arbejder også hårdt på at færdiggøre vores nye hjemmeside, som lige nu fungerer parallelt med den gamle. Samtidig er vi i fuld gang med at rulle vores nye app ud, som jeg tror, at mange kunder vil se som en væsentlig forbedring.

Der kommer til at ske meget i Nordnet fremover – og jeg ser frem til at fortsætte med at lancere nye tjenester og produkter i den nærmeste fremtid.

Tak, fordi du følger os på rejsen mod at bygge det nye Nordnet.

Bedste hilsner

/Peter Dahlgren, CEO, Nordnet

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

7
Efterlad en kommentar

avatar
nyeste ældste mest populære
Gæst
Gæst

Tak for indlæg. Jeg vil vove den påstand, at væksten er strukturel og ikke så meget udslag af, at I gør det bedre. Som privat investor savnes eksperterne, som gav et andet indblik i andre muligheder. Og det savnes også at man kan handle direkte på flere markeder, for netop at sprede investeringer. Fx Hong kong og andre steder hvor fx degiro kan handle. Shareville er fint, men der er ikke meget liv, og bloggen savner private investorer med noget på hjertet. Synes I burde satse mere der, også selvom det koster tid og penge. Måske det bare er udtryk… Læs mere »

Gæst
Gæst

Hej! Tusinde tak for dit uddybende input her på bloggen, vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder, også selvom vi heldigvis vækster og bliver større. Jeg kan sagtens forstå, at du synes, at Eksperterne mangler. De har bidraget med en helt unik indsigt i deres verden. Det er dog regler i forhold til MIFIID (Markets in Financial Instruments Directive), der har gjort det nødvendigt for os at lukke dem ned i det format, som vi har kendt indtil nu. Så derfor kommer vi også til at satse mere på Shareville i fremtiden, det er dog noget, der vil… Læs mere »

Gæst
Gæst
Tak for det fine svar. Jeg er selv på Shareville og hjælper gerne med udbrede kendskabet, hvis det er.
Gæst
Gæst
Med sådan en succes i baghånden, burde der være råd til, at de danske Nordnet kunder ikke skal betale højere kurtage, end de norske og de svenske? Måske endda få kurtagen ned på samme niveau, hvor fx Saxo Bank ligger? Så kunne I for min skyld sagtens have sparet omkostningerne til at udvikle den nye platform…
Gæst
Gæst
Hej Mikael – tak for dit input. Jeg kan sagtens forstå, du ønsker lavere kurtager som i de andre lande, men vores kurtage i Danmark tager udgangspunkt i vores omkostninger, som ikke er ens i alle lande, og herudover ligger Nordnet stadig lavt i kurtage på markedet i forhold til øvrige konkurrenter, derfor har vi ingen planer om at ændre i vores kurtage i øjeblikket, men vi holder naturligvis øje med, hvad der sker i markedet.
Gæst
Gæst

Tillykke med det. Jeg er også kunde i Nordnet og bruger på Shareville. Er tilfreds, men der er plads til forbedringer. Kritik af Shareville: Det er for let at regne ud hvor mange penge en given profil har. Dette har to årsager: 1) Hvis man kan se et værdipapir udgør en meget lille del af porteføljen. Køber jeg fx en aktie i Amazon og denne udgør fx 2% af porteføljen, så kender man formuens størrelse. Dette skyldes også at man ikke vil købe for helt små beløb, p.g.a. minimumskurtagen. Så hvis man antager at alle handler foretages for et givent… Læs mere »

Gæst
Gæst
Hej David Allerførst tak for din feedback. Jeg har sendt dine kommentarer omkring Shareville direkte videre til den ansvarlige for Shareville. I forhold til kurtagen så er der ingen planer om at ændre på vores minimumskurtage lige nu – men vi holder selvfølgelig øje med markedet. Og i forhold til det nye nordnet.dk – så skal du endelig blive ved med at sende din feedback til os. Vi arbejder løbende på siden og justerer og ændrer ud fra de tilbagemeldinger, som vi får.

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link