Nordnetbloggen

Spørg bare løs

Hej. Mit navn er Thorleif Jackson. Jeg er egentlig civilingeniør, men jeg har siden 2006  arbejdet professionelt som aktieanalytiker og formueforvalter.

Jeg skriver i mit første indlæg på Nordnetbloggen d. 8. juni 2010 om market-timing. Se indlægget: ”Som en skude i høj sø”. Jeg spørger bl.a. om markedet skal op eller ned fra niveauet i juni 2010? Selv mener jeg det er umuligt at forudsige markedets udvikling på kort sigt, og at man derfor bør undlade forsøg på market-timing, herunder forsøg på at undgå kursfald ved at gå kontant og forsøg på at opnå hurtige gevinster ved at jage aktier, der lige er faldet kraftigt eller steget kraftigt. Jeg synes mine hidtidige resultater viser, at jeg er inde på den rette tankegang. I skal være velkomne til at kommentere eller stille spørgsmål til indlægget.

I skal også være velkomne til at kommentere eller stille spørgsmål til min Nordnet-portefølje, ved at besvare nærværende indlæg.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link