Nordnetbloggen

Slutspurten er i gang

De sidste seks måneder har jeg skrevet om arbejdet med vores nye site. Formålet har dels været at give jer indblik i, hvordan arbejdet går, og hvad I kan forvente – men også at få jeres input til de sider, vi designer og lancerer. Al den feedback, I har givet, har været meget værdifuld for os.  

Vi nærmer os…

Da jeg begyndte at blogge, havde vi næsten 180 sider fra den gamle hjemmeside, som vi skulle re-designe, fusionere eller lukke, inden det nye site var klar. Vi ville øge tempoet, for at du skulle slippe for at blive sluset frem og tilbage mellem to forskellige miljøer. Det er med en vis stolthed og glæde, jeg kan nu meddele, at vi nærmer os lanceringen af det nye site. På baggrund af brugerdata har vi identificeret de sider, I bruger mest, og fokuseret på dem. Af de sider, vi startede med, har vi 17 tilbage. 16 af dem arbejder vi med, og en er tilbage på vores to-do-liste! Vi har prioriteret hårdt og efterlader ca. 40 sider til senere.

Nordmændene flytter først

I foråret købte Nordnet norske Netfonds Bank, og derfor bliver Norge det første marked, som får det nye site som ”default” – hvilket betyder, at vores norske kunder helt automatisk lander på det nye site, når de skriver nordnet.no i browseren. Vi synes, det er utrolig spændende! Danmark, Sverige og Finland bliver flyttet over på den anden side af sommerferien – men du behøver ikke vente – du kan prøve det nye site her.

Du skal nok få besked om den nøjagtige dato for lanceringen, men lige nu arbejder vi febrilsk for at få de sidste 17 sider klar. Siderne Min økonomi, Depotoversigten og Markedsoversigten tager mest tid, fordi de bliver bygget op fra grunden med vores nye designsystem og komponentbibliotek. Og det tager altså lidt tid, men de komponenter, som vi bygger undervejs, kan vi selvfølgelig genbruge til at bruge senere til andre sider. Jeg tør ikke love noget, men den nye Min økonomi kan snart blive lanceret.

Flere nye funktioner

Siden jeg skrev sidst, har vi også sluppet en del nye funktioner løs: warranter og certifikater. Omkostningsoversigt og Månedsopsparing. Vi har også lanceret en ny side for ETF’er, som giver de mange muligheder, når du skal søge efter ETF’er.

Tak for tålmodigheden, som I har vist os. Og ikke mindst for al den feedback, som I har sendt til os – jeg håber, vi kan imødekomme rigtig mange af jeres ønsker. Alle hos Nordnet ser virkelig frem til at åbne hele det nye site til jer.

Bedste hilsner / Rasmus Järborg

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link