Nordnetbloggen

Skal du gå efter guldet?

Guld har været gyldent – i hvert fald hvis man tager de langsigtede investeringsbriller på. Guld er én af de meget få råvarer (hvis ikke den eneste), som langsigtet har kunne beskytte investorerne mod inflation. Måske er det årsagen til, at guld har en særlig status og tiltrækker så meget opmærksomhed hos investorerne. Plus naturligvis det mytiske, der er over et aktiv, som glimter.

Er guld en god investering fremadrettet? Hvad afgør guldets fremtid, og adskiller guldet sig investeringsmæssigt reelt fra det at investere i andre råvarer? Det, og andet, giver vi et bud på i episode 11 af For pengenes skyld.

Episode 10 handlede om børsnoteringer, og som opfølgning på emnet, nævner vi i episode 11 den aktuelle børsnotering af biotekselskabet Nuevolution. Har du besluttet dig for at købe aktier i Nuevolution i tegningsperioden, så kan du gøre det på nordnet.dk.

Abonner på For pengenes skyld på iTunes, og giv din vurdering af podcasten

Du får automatisk besked om nye episoder, når du abonnerer på For pengenes skyld på iTunes. Sådan gør du, hvis du vil abonnere via din iPhone:

Download Apples podcast-app, hvis den ikke allerede er installeret på din iPhone. Klik så på ikonet Podcast.

Søg derefter på For pengenes skyld, og klik på billedet af Jacob og mig. Klik så på knappen ABONNER. Giv os samtidig din vurdering af podcasten i iTunes ved at klikke på knappen Anmeldelser.

Podcastfraiphone


Abonner på For pengenes skyld på SoundCloud

Vil du lytte til podcasten på din computer, så kan du abonnere på For Pengenes skyld på SoundCloud ved at klikke på den orange knap Follow.

Go’ lytning!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2015-11-26 18:03

Rigtig god podcast. Lad os få afmystificeret investeringsdogmerne.

Gæst
Gæst
2015-11-30 17:22

Skønt med en podcast om investering. Bliv endelig ved med det.

Og guld skal da heller ikke være en del af min portefølje!

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld