Nordnetbloggen

Hvad er et indeks?

I denne første vlog fortæller jeg om BØRSER og INDEKS. Hvad er fx det danske indeks OMXC25, hvad består det af og vigtigst af alt hvordan er det skruet sammen? Jeg fortæller også kort om forskellen på hovedbørser og minibørser og hvorfor der er brug for begge dele.

Denne blog/vlog
I kommende vlogs fra min side kan du forvente, at der bliver sat fokus på dels at breake finans-lingo ned samt fortælle og forklare om de mange produkter og værktøjer, der er at vælge i blandt.

De næste indlæg kommer til at handle om temaer som investeringsforeninger og fonde, obligationer samt diversificering.

Derudover er jeg meget åben omkring mine egne porteføljer og bidrager gerne til en aftabuisering af hele penge- og økonomifeltet.

Nogle gange vil jeg skrive meget tekst, modeller og billeder også, andre gange står videoen mere alene.

Co-creation
Hvis du har idéer til emner, du ønsker, at jeg tager op, eller forslag til formatet er du meget velkommen til at skrive dem som kommentarer herunder. Ligeledes hvis der er noget jeg ikke får uddybet godt nok, skriv en kommentar, så skal jeg forsøge at gøre det bedre.

Hvem læser/kigger med?
Det jeg sender ud i æteren, uanset kanal, er gerne rettet mod nyere investorer, hvorfor jeg kommunikerer på et niveau, hvor alle gerne skulle kunne være med.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
7 Kommentarer
ældste
nyeste mest populære
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2018-12-08 10:22
Rigtig god formidling, gerne mere på samme niveau. Hvis man interesserer sig for emnet generelt, og også prøver at følge lidt med på Nordnet og i f.eks. Millionærklubben (Radio 24/7) så sidder mange sikkert også og føler, at selv fremmedordbogen slet ikke slår til. Så et blogindlæg med gennemgang og forklaring til de mange udtryk der svirrer i luften ville være velkommen.
Gæst
Gæst
Svar til  Anonymous
2018-12-08 17:58
Tusind tak Gert! Og ja, det er bestemt planen at holde samme niveau. Jeg synes det er SÅ vigtigt, at alle ved, at investering også er for dem – hvis de vil det. Tak også for det super gode forslag! Det ryger ind på min short list for kommende videoer. Kh Sarah
Gæst
Gæst
2018-12-09 22:02
Fin fremstilling, jeg glæder mig til de næste.
Gæst
Gæst
Svar til  Anonymous
2018-12-14 23:49
Mage tak Anni! Mens du venter har jeg et par stykker liggende på min egen YouTube kanal under navnet Ophelia Invest:) Kh Sarah
Gæst
Gæst
2019-01-19 08:38
Nu har jeg læst om investering et stykke tid og det er første gang efter at have set find YouTube video, at jeg fatter det. Bliv endelig ved. Jeg bliver ikke inspireret af andre kvinder til at turde invester.
Morten
Morten
2019-12-05 11:38
Super godt – glæder mig til flere videor – tak 🙂

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link