Nordnetbloggen

Sådan investerer du pensionen selv

Virker det lidt uoverskueligt at komme i gang med at investere pensionspengene selv? Det behøver det ikke at være. Hos Nordnet har du flere værktøjer lige ved hånden, så du let og hurtigt kan finde de værdipapirer, som passer til din risikoprofil og de ønsker, du har for din opsparing.

Få hjælp til at vælge investeringsforeninger med Investeringsguiden

Ved du ikke helt, hvilke investeringsforeninger, der passer til din portefølje – eller hvor risikovillig du er? Investeringsguiden hjælper dig med at finde det rigtige risikoniveau for din langsigtede investering. Du skal blot svare på nogle spørgsmål, så får du et personligt investeringsforslag, som passer til din risikoprofil. Læs mere om Investeringsguiden

Vælg mellem Udvalgte Investeringsforeninger

Vil du hellere selv vælge investeringsforeninger til din portefølje – dog uden at du behøver at lede mellem flere hundrede på egen hånd. Vi har fået nogle uafhængige analytikere til at håndlukke en række investeringsforeninger ud fra høje krav og omhyggelig kvalitetskontrol. Det er de investeringsforeninger, som, vi mener, har størst chance for at præstere bedst i deres kategori over tid. Se de Udvalgte Investeringsforeninger

Invester i en Smart Portefølje, som passer til din risikoprofil

Vil du have hjælp til sammensætte en portefølje, så er Smarte Porefølje en oplagt løsning.

Det særlige ved Nordnet Smarte Porteføljer er, at de ikke kun sætter deres lid til vækst i aktier, men reagerer automatisk på bevægelser i markedet. Hvis renterne stiger, eller hvis børsen falder, så justeres risikoniveauet for at øge stabiliteten og afkastet over tid.

Inden du kan investere, skal du gennemgå spørgsmålene i rådgivningsprocessen – og så får du anbefalet den portefølje, som passer lige præcis til dig. For at gøre det enkelt, så er porteføljen pakket som en fond.
Vil du se, hvilken fond der passe til dig, så start rådgivningen her – eller læs mere her

Få en månedlig opsparing på autopilot

Med en Månedsopsparing investerer du automatisk et fast beløb hver måned. Du kan både investere i børshandlede fonde (investeringsforeninger og ETF’er) og i internationale fonde (kun til pension).

Hvis du vil have hjælp til at vælge værdipapirerne, kan du bruge Investeringsguiden eller Smarte Porteføljer, som også er nævnt længere oppe.

Med Nordnets Månedsopsparing får du:

  • 0 kr. i købskurtage for investeringsbeviser og ETF’er
  • Fonde med lave forvaltningsafgifter
  • En enkel måde at spare op i værdipapirer

Du kan når som helt afslutte din opsparing eller sælge dine fondsandele. Læs om månedsopsparing

Find inspiration på Shareville

Shareville er Nordens største netværk for investorer. Her har du mulighed for at se, hvad andre investorer har i deres porteføljer, og hvordan deres afkast er. Du har mulighed for at debattere enkeltaktier eller være med i grupper om alt lige fra biotek, gearing og indeksinvestering. Under Shareville Relax – aktier kan du se, hvordan de bedste 10 procent på Shareville investerer lige nu. Udvalget baseres på de porteføljer, der har haft det bedste risikojusterede afkast det seneste år. Du kan også se, hvilke investeringsforeninger de bedste 10 procent i Danmark investerer i lige nu. Se, Shareville-medlemmer med det bedste afkast her

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link