Nordnetbloggen

Sådan får du flere hundrede tusinder ekstra i pension

Slip for alle de unødige gebyrer og få flere hundrede tusinder ekstra i pension*.

Ved at frigøre din pensionsopsparing for gebyrer, vil flere penge nu gå til dig selv i stedet for pensionsselskabet.

Selvom det kan føles fjernt lige nu, så er det i dag, at du lægger fundamentet for din pension. Hos traditionelle pensionsselskaber er der stor risiko for, at din pensionsopsparing bliver ædt op af unødige gebyrer. Hos os er det anderledes. Her får din opsparing mulighed for at vokse frit.

3 ting, der kan hjælpe dig:

Du kan selv gøre rigtig meget for at påvirke din pension i en positiv retning. Selv små ændringer kan få stor effekt på lang sigt.

  1. Spar selv op privat – faktisk bør du spare minimum 10% af din nettoløn op på lang sigt. Får du 25.000 kr. ud om måneden, svarer dette til 2.500 kr.
  2. Forhandl dig til bedre arbejdsgiverpension! Arbejdsgiverpensionen er den aller vigtigste pension – du bør derfor øve dig i at forhandle dig til en bedre procentsats.
  3. Oversigt over unødige gebyrer. Mange danskere har flere pensionskonti spredt ud hos flere pensionsselskaber – det betaler man ofte alt for mange penge for. Bestil en gratis og uforpligtende pensionssamtale hos os for at høre, hvordan du kan få flere hundrede tusinder ekstra i pension.

Hvordan kan det blive til flere hundrede tusinder?

Pensionsopsparingen er en langsigtet opsparing. Af denne grund kan små gebyrer blive til mange og få stor indvirkning på din slutpension. Vi regner med et eksempel, der tager udgangspunkt i en person på 35 år, som allerede har sparet 400.000 kr. op til sin pension og i det nuvӕrende selskab betaler 0,50% i procentuelle gebyrer. Vi forudsӕtter, at omkostninger og afkast af vӕdipapirer er på samme niveau i det nuvӕrende selskab og hos Nordnet. I eksemplet indbetales der ikke lӕngere til opsparingen.

Denne 35-årige vil med et årligt afkast på 5% modtage i alt 232.769 kr. mere i pension pga. de gebyrer, som han eller hun ikke betaler.

Er det ikke vildt, så meget man selv kan gøre for sin pension?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link