Nordnetbloggen

Revolutionen på investeringsmarkedet starter i dag.

Nordnet indfører rabat på investeringsfonde

Som noget helt nyt på det danske marked indfører vi nu en rabatmodel, hvor du som kunde får rabat på op mod 600 investeringsforeninger og fonde. Du kan altså have præcis de samme fonde, som du har i dag, bare billigere.

I mere end 20 år har vi i Nordnet arbejdet for at gøre investering og opsparing tilgængeligt for alle. På vores platform kan du i dag sammenligne både investeringsforeninger og udenlandske fonde, uanset om det gælder deres investeringsfokus, pris, risiko eller afkast og herudover anvende vores Fondscreener for eksempelvis at få et overblik over mulighederne for bæredygtige investeringer.

Nu tager vi det næste skridt og giver rabat på op imod 600 investeringsforeninger og fonde.

900.000 danskere fortjener lavere omkostninger

Der er op imod 900.000 danskere, der ejer investeringsforeninger og fonde, og tilsammen betaler de næsten 2 mia. kr. i formidlingsprovision som en del af deres omkostninger. Ved nu at give en del af denne formidlingsprovisionen tilbage til vores kunder, kan vi påvirke deres langsigtede investeringsafkast positivt.

Med vores nye Rabattrappe får du mellem 25 og 100 procent i rabat på formidlingsprovisionen. Det indebærer, at du på nogle fonde kan få helt op mod halvdelen af de omkostninger, du betaler i dag, tilbage, uden at du behøver gøre noget anderledes. Alle danske investeringsforeninger og udenlandske fonde, som Nordnet har en distributionsaftale med, er inkluderet i Rabattrappen.

Årlig formidlingsprovision Rabat
0 – 9 999 kr. 25 %*
10000 – 24 999 kr. 50 %
25000 – 39 999 kr. 75 %
40 000 kr – 100 %

*Rabatten skal udgøre minimum 50 kr pr kvartal for at blive udbetalt.

Rabattrappen træder i kraft den 1. februar. Udbetalingen af rabatten sker kvartalsvis og første gang i slutningen af april for februar og marts måned. Men fondsrevolutionen, den starter allerede i dag.

God investeringslyst!

/Anne Buchardt, Landechef

Sådan fungerer det – læs mere om fondsrevolutionen

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

6
Efterlad en kommentar

avatar
nyeste ældste mest populære
Sune, Frinans
Gæst
Sune, Frinans
Hvordan er procenten for formidling opgjort. Er der tale om procentpoint eller procent? Mvh Sune, https://www.frinans.dk/
Mikael
Gæst
Mikael
En gratis omgang for Nordnet, der kun tjener PR formål, eller som Lars Krull udtaler i Børsen, en gimmick. Vil man virkelig være “klassens frække dreng” ved at servere ligegyldigheder for sine kunder?
Bare Michael
Gæst
Bare Michael
Hej Nordnet, For mig at se er jeres kampagne “Revolutionen på investeringsmarkedet starter i dag” en model hvor I efterlever reglerne i MiFID II om tredjepartsbetalinger (formidlingsprovision)? Det er vel netop sådan, at når I leverer en “exceution only” service, at tredjepartsbetalingen når til et punkt hvor det er svært at leve op til kravet om proportionalitet. Derfor er jeres model måske mere en efterlevelse af lovgivning, fremfor en revolution. Har jeg misforstået noget? Hilsen Michael

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link