Nordnetbloggen
Niklas Odenwall
Landechef

Premiere på en ny version af Nordnetbloggen

I dag lancerer vi en ny version af Nordnetbloggen. På platformen kan du finde alt det indhold, vi producerer omkring investering og opsparing. Og vi håber, at du klikker forbi bloggen, når du søger efter information og inspiration til dine investeringer. Den nye blog fungerer på alle enheder som mobil, tablets og stationære computere.

For næsten fem år siden lancerede vi den første version af Nordnetbloggen, og vi har fået meget positiv feedback og mange læsere. Med den nye version har vi satset på et mere læservenligt design, som passer til den grafiske profil, vi bruger på den nye hjemmeside, som vi er ved at bygge. Vi har også udvidet indholdet – på den gamle blog fokuserede vi på artikler, mens vi på den nye blog også har videoer. Vi har forbedret søgefunktionen og bygget en startside og navigation, som skal give dig et bedre overblik.

Den nye Nordnet-blog er blot et af mange nye initiativer fra Nordnet, som alle har samme mål; nemlig at skabe verdens bedste kundeoplevelse for investorer. Vi har tidligere annonceret et samarbejde omkring kunstig intelligens. Og lige nu foregår der et intensivt arbejde med at udvikle vores nye hjemmeside og app.

Tag godt imod den nye blog – vi håber, du bliver glad for den. Kom gerne med kommentarer og feedback i kommentarfeltet nedenfor eller på Twitter @NordnetDK

/Niklas Odenwall

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Efterlad en kommentar

2 Kommentarer på "Premiere på en ny version af Nordnetbloggen"

avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest populære
tomas
Gæst

Man kan ikke se hvem som er forfatter af indlæg på forsiden. Jeres forfattere er meget forskellige

Nordnet Danmark
Blogger

Hej Tomas

Tak for feedbacken. Jeg har givet den videre til udviklerne, som vil se på, om det er muligt at få tilføjet navn eller profilbillede på forfatteren på forsiden på mobilvisninger. Hvis du besøger bloggen fra en computer, så er der navne på.

/Sanne, Nordnet

wpDiscuz

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Tilmeld
Tilmeld
Vil du teste Nordnet Beta? Tilmeld dig her:
Tilmeld

Obs! E-mailadressen skal være den samme, som du har registreret på nordnet.dk under indstillinger.