Nordnetbloggen

Premiere på en ny version af Nordnetbloggen

I dag lancerer vi en ny version af Nordnetbloggen. På platformen kan du finde alt det indhold, vi producerer omkring investering og opsparing. Og vi håber, at du klikker forbi bloggen, når du søger efter information og inspiration til dine investeringer. Den nye blog fungerer på alle enheder som mobil, tablets og stationære computere.

For næsten fem år siden lancerede vi den første version af Nordnetbloggen, og vi har fået meget positiv feedback og mange læsere. Med den nye version har vi satset på et mere læservenligt design, som passer til den grafiske profil, vi bruger på den nye hjemmeside, som vi er ved at bygge. Vi har også udvidet indholdet – på den gamle blog fokuserede vi på artikler, mens vi på den nye blog også har videoer. Vi har forbedret søgefunktionen og bygget en startside og navigation, som skal give dig et bedre overblik.

Den nye Nordnet-blog er blot et af mange nye initiativer fra Nordnet, som alle har samme mål; nemlig at skabe verdens bedste kundeoplevelse for investorer. Vi har tidligere annonceret et samarbejde omkring kunstig intelligens. Og lige nu foregår der et intensivt arbejde med at udvikle vores nye hjemmeside og app.

Tag godt imod den nye blog – vi håber, du bliver glad for den. Kom gerne med kommentarer og feedback i kommentarfeltet nedenfor eller på Twitter @NordnetDK

/Niklas Odenwall

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
ældste
nyeste mest populære
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2017-08-29 08:15
Man kan ikke se hvem som er forfatter af indlæg på forsiden. Jeres forfattere er meget forskellige
Gæst
Gæst
Svar til  Anonymous
2017-08-29 12:39
Hej Tomas Tak for feedbacken. Jeg har givet den videre til udviklerne, som vil se på, om det er muligt at få tilføjet navn eller profilbillede på forfatteren på forsiden på mobilvisninger. Hvis du besøger bloggen fra en computer, så er der navne på. /Sanne, Nordnet

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link