Nordnetbloggen

Podcast

”Penge med Per” er podcasten om investering og økonomi i øjenhøjde. Investeringsøkonom Per Hansen har gæster i studiet, som gerne skal gøre dig klogere på det, som bevæger sig på finansmarkederne. Der er fart over feltet, og Per gør sit til, at gæsterne både gør lytterne klogere, men samtidig ikke slipper af sted med at tale udenom.

Alle episoder

GomSpace på pengejagt

Gomspace er på pengejagt og leder efter op til 300 mio. SEK, i ny aktiekapital som formentlig vil være den sidste fundingrunde, før selskabet bliver cash flow- positivt og skal tjene penge til investorerne.

#PengemedPer med Rasmus Jarlov, erhvervsminister

Erhvervsminister, Rasmus Jarlov er gæst i #Pengemedper. Du kan f.eks. høre, om den nye aktiesparekonto, om investorerne kan forvente en lavere aktiebeskatning og ministerens vurdering af, om vi har en god aktiekultur.

GomSpace: Flyver nanosatellitten stadig som den skal?

Kom helt tæt på Gomspace og direktør Niels Buus i Penge med Per - hvor Per Hansen tager temperaturen på Gomspace. Du kan blandt andet høre, hvad børsnoteringen har betydet for Gomspace.

Penge med Per – fokus på det danske aktiemarked

I Penge med Per har Per Hansen fået besøg af sine kolleger økonom Joakim Bornold og investeringscoach Alexander Gustavsson fra Sverige til en snak om dansk økonomi, det danske aktiemarked og de danske investorer.

Er H+H på plads efter opkøb og kapitaludvidelse?

De seneste måneder har H+H haft travlt med opkøb i udlandet, en fabriksudvidelse i England og aktiekapital-udvidelse på mere end 500 mio. Mød Vice President for Business Development & IR, Bjarne Pedersen, i Penge med Per

GreenMobility: År 1 efter børsnoteringen

Penge med Per har fået et lift af bestyrelsesformand i GreenMobility, og kører en tur rundt i det københavnske delebils-marked. Vi skal tale om kundevækst, kørte ture og km, nutid, fremtid og økonomiudsigter

Den glade rengøring bliver børsnoteret

Den danske rengøringsportal Happy Helper er på vej på Nasdaq First North Denmark. Per Hansen er taget ud for at møde stifteren af Happy Helper - du kan få svar på, hvorfor selskabet bliver børsnoteret.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link