Nordnetbloggen

Investorer: God Brexit-aftale fortoner sig i tågen

Som dagene går, bliver det stadig mere svært at se den gode Brexit-aftale komme. Brexit-tilhængerne bliver mere og mere utilpassede, utilfredse og sure. ”Remain”-tilhængerne forholder sig tavse og dermed er propagandakampen meget polariseret. Investorerne ser ikke længere en god Brexit-aftale som realistisk og vil betragte den som en bonus i givet fald, at den alligevel kommer.

Der var spænding onsdag aften, da forlydender om at Theresa May ville annoncere sin afsked efter samtale med hendes nærmeste ministre. Det var dog noget andet hun ville tale med dem om:

  • Andrea Leadsom, lederen af de konservative i Underhuset, havde meddelt at hun ville trække sig fra sin post
  • Tilbagetrækningen skyldes utilfredshed med Brexitforhandlingerne; 3 negative afstemninger, ingen fremdrift i forhandlingerne og udsigt til mere af det samme
  • Pundet tog endnu et skridt baglæns. Især i forhold til USD og kun i mindre omfang overfor EUR og DKK
  • Investorerne har allerede nu den opfattelse, at Theresa May er en ”lame duck”. Hun kan ikke manøvrere og ikke foretage sig noget. Brexitforhandlingerne er i limbo
  • Mere og mere tyder på, at der kan komme endnu en afstemning om Brexit. Denne gang om en 1)Hard Brexit eller 2)Slet ingen Brexit.
  • Jo længere tid der går, jo mere frustrerede bliver briterne og jo større er muligheden/risikoen for at en eventuel ny afstemning vil ende ud med et hårdt Brexit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

1
Efterlad en kommentar

avatar
nyeste ældste mest populære
David
Gæst
David
EU må snart stoppe “afstraffelsen”, og så få indført fri bevægelighed for tjenesteydelser, kapital og varer. Det er helt til grin, at EU vælger at straffe UK på bekostning af – ikke kun briternes økonomi – men også EUs egen.

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link