Nordnetbloggen

Penge med Per

”Penge med Per” er podcasten om investering og økonomi i øjenhøjde. Investeringsøkonom Per Hansen har gæster i studiet, som gerne skal gøre dig klogere på det, som bevæger sig på finansmarkederne. Der er fart over feltet, og Per gør sit til, at gæsterne både gør lytterne klogere, men samtidig ikke slipper af sted med at tale udenom.
Alle episoder

Er H+H på plads efter opkøb og kapitaludvidelse?

De seneste måneder har H+H haft travlt med opkøb i udlandet, en fabriksudvidelse i England og aktiekapital-udvidelse på mere end 500 mio. Mød Vice President for Business Development & IR, Bjarne Pedersen, i Penge med Per

GreenMobility: År 1 efter børsnoteringen

Penge med Per har fået et lift af bestyrelsesformand i GreenMobility, og kører en tur rundt i det københavnske delebils-marked. Vi skal tale om kundevækst, kørte ture og km, nutid, fremtid og økonomiudsigter

Den glade rengøring bliver børsnoteret

Den danske rengøringsportal Happy Helper er på vej på Nasdaq First North Denmark. Per Hansen er taget ud for at møde stifteren af Happy Helper - du kan få svar på, hvorfor selskabet bliver børsnoteret.

NKT: Har de tabt tråden?

NKT er faldet med 35 %. Har investorerne misforstået NKT, er det forbigående udfordringer, eller er der andre årsager bag ved nedturen for NKT? Lyt til Penge med Per.

Bliver 2018 en game changer for Zealand Pharma?

Bliver 2018 året, hvor de mange anstrengelser og gode forskningsresultater bliver vekslet til det kursmæssige gennembrud, som har ladet vente på sig i mange år, siden Zealand Pharma blev børsnoteret? Lyt med her!

Vestas: Fremtiden er grøn

Kom tæt på Vestas. I Penge med Per er der besøg af IR chef fra Vestas, Patrik Setterberg, for at tale lidt om nutiden og en hel del mere om fremtiden for vindindustrien og Vestas specifikt.

Agillic – Børsdebutant med fart på

I årets 5. afsnit af #pengemedper er jeg taget ind til en børsdebutant. Agillic er i disse dage i færd med at sælge aktier og få tilført op til brutto 37,3 mio. ved at sælge aktier til kurs 38. Du kan læse mere om udbudd

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Vil du teste Nordnet Beta? Tilmeld dig her:
Tilmeld

Obs! E-mailadressen skal være den samme, som du har registreret på nordnet.dk under indstillinger.
Nordnets nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link