Nordnetbloggen

Penge med Per

”Penge med Per” er podcasten om investering og økonomi i øjenhøjde. Investeringsøkonom Per Hansen har gæster i studiet, som gerne skal gøre dig klogere på det, som bevæger sig på finansmarkederne. Der er fart over feltet, og Per gør sit til, at gæsterne både gør lytterne klogere, men samtidig ikke slipper af sted med at tale udenom.
Alle episoder

Hold aktiespeederen i bund

Chefstrateg hos SEB, Thomas Thygesen, er på besøg, og du kan blandt andet høre hans holdning til, hvorfor renterne stadig er så lave som de er på trods af en markant vækstacceleration?

Den gode ledelse gør den gode forskel

I det 28. og årets sidste afsnit af #pengemedper er chefredaktør hos dagbladet Børsen, Niels Lunde, gæst. Niels har bl.a. skrevet om de ”100 topchefer” og ”Miraklet i Lego.

Dansk aktiebørs i topform

I det 27. afsnit af #pengemedper har jeg besøg af den administrerende direktør for Nasdaq OMX, Nikolaj Kosakewitsch. Vi kommer ind på, hvorfor Nasdaq synes at 5 danske børsnoteringer er tilfredsstillende.

SP Group: En aktieraket skabt ved hårdt arbejde

De som troede på SP Group og så mulighederne i 2008, har fået deres aktiepenge forrentet helt enestående og finanskrisen viste sig også i dette tilfælde at være en gylden købsmulighed.

Hvad så nu din aktiebav(a)(r)ian?

Bavarian Nordics mange investorer kunne se aktien blive skåret midt over i to omtrent lige små halvdele for et par uger siden. Mød chefen for IR hos Bavarian Nordic, Rolf Sass Sørensen i Penge med Per.

DSV: Speditør til lands, til vands og i luften

I det 24. snit af #pengemedper kommer investorerne godt op at flyve, køre og sejle, når chefen for investor relations i DSV, Flemming Ole Nielsen, er min gæst i studiet.

FLS – et stærkt selskab i en hård branche

Kom tæt på topchefen i FLSmidth, Thomas Schulz, som bl.a. fortæller om, hvordan det føltes at blive øverste chef i en virksomhed midt i en industrikrisetid.

Genmab: Er potentialet udtømt efter aktie-40-dobling?

I 22. afsnit af #pengemedper er der besøg fra en virksomhed, som har forgyldt investorerne. Siden bunden i 2009 er aktien mere end 40-doblet. Selv om det er sket over en årrække, er det intet mindre end en fremragende og

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Tilmeld
Tilmeld
Vil du teste Nordnet Beta? Tilmeld dig her:
Tilmeld

Obs! E-mailadressen skal være den samme, som du har registreret på nordnet.dk under indstillinger.