Nordnetbloggen

Prøv vores nye markeds- og depotoversigt

Har du været inde og prøve betaversionen af vores nye site? Lige nu er alle sejl sat ind for at få bygget det nye nordnet.dk, og vi forbedrer løbende sitet ud fra jeres feedback. Vi har lige fornyet markedsoversigten og depotoversigten.

Markedsoversigten har fået nyt udseende

Markedsoversigten er en af de mest populære sider på nordnet.dk. På Nordnet Beta under ”Markedet” kan du se, at den har fået nyt udseende, og funktionaliteten er forbedret. Først og fremmest har vi forbedret oversigten, så du forhåbentlig lettere kan finde den information, du søger.  Du kan også se markedsoversigten på din mobil og tablet.

Vi har lavet en oversigtside, hvor du kan se alt fra indeks og nyheder til toplister med råvarer, valutaer, mest omsatte samt vindere og tabere. Under ”Mine nyheder” er nyhederne baseret på, hvilke instrumenter du har investeret i, og du kan også filtrere nyhederne ud fra dine ønsker. Vores mål er at gøre det muligt for dig at personliggøre siderne endnu mere i fremtiden.

Tilpas “Min økonomi” efter dine ønsker

Mange kunder reagerede på, at ”Min økonomi” havde et design, som var for ”luftigt” på det nye nordnet.dk. Vi har derfor ændret designet og skabt lister for en mere enkel navigation.

Du har måske flere depoter hos os men ønsker primært at fokusere på et eller to af dem. Under ”Min økonomi” på det nye site har du mulighed for at vælge, hvilke depoter du vil se den samlede udvikling for. I den nye liste kan du se udviklingen for alle dine depoter samtidig og i en sammenfattet og detaljeret visning ved at klikke i boksen ”Alle konti”.

Fortsæt med at komme med feedback

Det nye nordnet.dk er et levende projekt, som vi bygger sammen med jer. Du kan komme med din feedback direkte på beta-sitet via den blå feedback-knap i bunden af siden.

Du kan teste det nye site her!

/Team Next Nordnet

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link