Nordnetbloggen
Rasmus SommerskovPartner
Partner & Kommunikationsdirektør i Falcon Fondsmæglerselskab A/S

Ny global aktiefond med introduktionstilbud

Dette indlæg er markedsføring.

Hos Falcon Invest lancerer vi nu en ny aktiefond, hvor vi investerer i aktier på globalt plan.

Den nye fond – Falcon Global Momentum – bliver børsnoteret på fondsbørsen i København ultimo april, og du har mulighed for at blive medinvestor fra dag 1.

Hvem er Falcon Invest?

Falcon Invest er en kundeejet, børsnoteret dansk kapitalforening med tre fonde. Vores ældste fond er Falcon C25 Momentum, hvor vi siden 2012 har lavet over 22% p.a. i afkast, hvilket med geninvesterede gevinster svarer til et totalafkast på over 240%, udelukkende skabt ved investering i børsnoterede aktier i det danske C20/C25 indeks (der i samme periode er steget med 170%).

Ny fond: Falcon Global Momentum

Vores nye aktiefond, Falcon Global Momentum, har første handelsdag på fondsbørsen i København den 26. april 2018. Heri bruger vi den akademisk anerkendte momentumfaktor til at udvælge de enkeltaktier i 22 udviklede lande i Nordamerika, Europa og Stillehavsområdet, der har bedst momentum. Målet er at forøge dine investerede midler på en fornuftig måde og at levere bedre afkast end verdensaktieindekset MSCI World målt i danske kroner.

Hvad er momentum?

Momentumfaktoren – i daglig tale kaldet momentum – er en påvist tendens til, at markeder eller aktier, der er steget eller faldet meget inden for det seneste halve til hele år, har tendens til henholdsvis at blive ved med at stige eller falde inden for det næste halve til hele år. At investere baseret på momentumfaktoren går derfor, simplificeret set, ud på at købe tidligere vindere og sælge – eller undgå at købe – tidligere tabere. Momentum har både i teori fra akademisk hold – og i praksis, blandt andet i Falcon Invest – givet højere afkast end markedsafkastet på tværs af både lande og aktivklasser.

Strategien

I Falcon Global Momentum benytter vi samme strategi som vores danske fond nævnt ovenfor og bruger dermed den akademisk anerkendte momentumfaktor til at udvælge hvilke aktier, der investeres i. Målet er at levere bedre absolutte og risikojusterede afkast end verdensaktieindekset MSCI World, der dækker børsnoterede eliteindeksaktier i 22 udviklede lande i Nordamerika, Europa og Stillehavsområdet.

Vær med fra dag 1

Fra 9. til 20. april (gennem Nordnet dog kun til 19. april) er det muligt at tegne aktier i Falcon Global Momentum og få del i vores introduktionstilbud fra dag 1.

Læs mere her:

Mere information om Falcon Global Momentum

Rasmus SommerskovPartner
Partner & Kommunikationsdirektør i Falcon Fondsmæglerselskab A/S

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nordnets nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link