Nordnetbloggen

Nu kan du teste det nye nordnet.dk

Måske er du blandt de flere tusinde kunder, der har testet løs de sidste par uger? Hvis ikke, så har du muligheden nu. Lige nu arbejder vi på højtryk på at bygge en ny og forbedret udgave af nordnet.dk. Og i dag har vi åbnet op, så alle kunder har adgang til den og kan være med til at teste og give feedback.

Det skal være enkelt for dig at investere og spare op til fremtiden. Vi vil tilbyde dig den bedste opsparings- og investeringsoplevelse, så du har de rigtige redskaber og den relevante information lige ved hånden. Derfor vil vi udvikle et site, der er endnu mere fleksibelt og brugervenligt, end det du kender i dag.

Du kan handle fra beta-platformen

Du har adgang til beta-platformen, når du er logget ind på dit depot. I menuen øverst til højre klikker du på ”nordnet beta”. Så kommer du ind på en begrænset platform, som har lidt færre features, end du er vant til i dag på nordnet.dk. Men selvom vi kalder det for en beta-version, så er alle funktionerne live. Det betyder, at du kan handle via beta-siden. Inden årsskiftet vil du også kunne se præcist, hvor meget du betaler i kurtage – inden du trykker på købsknappen. Vi arbejder også på en række andre features, og det kan du læse mere om i løbet af de kommende måneder her på bloggen.

Oplev sitet fra din telefon eller tablet

Hvis du besøger sitet fra din telefon eller tablet, så vil du opleve, at du har et godt overblik og et site, der fungerer meget bedre på telefonen, end nordnet.dk gør i dag. En af de helt store forskelle er nemlig, at det nye site er mobiltilpasset.

Tilpas ”Min økonomi” efter eget ønske

Måske har du flere depoter hos os. På det nye nordnet.dk har du mulighed for at vælge, hvilke konti du vil have vist under ”Min økonomi”, når du logger ind. Ligesom de nyheder, du ser under ”Markedet”, er skræddersyet til dig, så de handler om de værdipapirer, du har i porteføljen. Og på sigt vil du få mulighed for at lave flere personlige indstillinger.

Sådan giver du feedback

Hvis du bruger beta-sitet jævnligt, så vil du opleve, at vi løbende tilføjer nye funktioner, ligesom vi udvikler og forbedrer designet. Du har sikkert en masse ideer til, hvordan det nye site kan blive endnu bedre, og dem vil vi rigtig gerne høre. Kom med din feedback via feedback-knappen i bunden af siden, når du er logget ind på sitet.

Vi glæder os til at modtage din feedback!

/Team Next Nordnet

Besøg det nye nordnet.dk

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nordnets nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link