Nordnetbloggen

Nu er der snart gået mere end 1,3 millioner rabatkroner ind på kontoen

Anne Buchardt om udbetalingen af 1,3 millioner rabatkroner.

Hos Nordnet får du ikke din alder i rabat, når det gælder investeringsfonde – men derimod mellem 25 og 100 procent af den såkaldte formidlingsprovision, som du betaler som en del af fondenes årlige omkostninger. Nordnet kan som de første (og hidtil eneste) i markedet tilbyde denne type rabat.

Med udgangen af andet kvartal udbetaler vi nu for anden gang rabat på baggrund af vores Rabattrappe for investeringsfonde. Det betyder, at der tirsdag den 7. juli går knapt 800.000 kr. ind på kontoen hos vores kunder. I de fem måneder fra februar til juni har vi hermed udbetalt mere end 1,3 mio. kr. i rabat. Samtidig er antallet af kunder, der modtager rabat vokset til ca. 3.400 svarende til en stigning på 11 procent sammenlignet med første kvartal.

Vi bliver indimellem spurgt, hvem der har glæde af Rabattrappen. Og svaret er simpelt, det har alle kunder med fonde og investeringsforeninger, hvor formidlingsprovisionen udgør en del af omkostningerne. Og det er langt de fleste. Men samtidig er der heller ikke tvivl om, at gevinsten er størst, hvis du investerer i aktivt forvaltede aktiefonde. Det hænger selvfølgelig sammen med, at rabatten bliver større, jo mere, du har investeret.

Lad os tage et eksempel: Hvis du har investeret i en typisk aktiefond med en årlig omkostning på 1,5 procent, vil du få glæde af Rabattrappen, når din investering når op på ca. 200.000 kr. Her er din årlige rabat 300 kr. Har du til gengæld 5 mio. kr. investeret – og det kan sagtens være fordelt over flere depoter og en række forskellige fonde – bliver din årlige rabat på 13.750 kr. Altså penge, der hvert kvartal bliver udbetalt på din konto.

Hvis du sammenligner Nordnets Rabattrappe med, hvad du betaler i traditionelle banker, er en anden væsentlig forskel, loftet for, hvad du kan komme til at betale i formidlingsprovision til banken. I mange større banker ses lofter på fx 70.000 kr. og op til 200.000 kr. årligt. I Nordnet er det tilsvarende, maksimale beløb 18.750 kr. – uanset hvor mange fonde du måtte eje.

Vi glæder os derfor over, at flere kunder har fundet vej til vores Rabattrappe her i 2. kvartal. Det kan nemlig aflæses direkte i investeringsafkastet på fonde og investeringsforeninger i din portefølje.

Venlig hilsen
Anne Buchardt
Landechef Danmark

Læs mere om Rabattrappen

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er table-rabattrappe-v2-1200x600-1.png

NB: Rabatten beregnes på tværs af alle fonde i din portefølje og på tværs af alle privatejede depoter. Virksomhedsdepoter opgøres for sig.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Jakob
Jakob
2020-07-22 22:33

Hvor meget har Nordnet Samlet modtaget i provisioner i samme tidsrum som de 1,3 mio er udbetalt til (nogle) kunder?

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld