Nordnetbloggen

Nordnet udnævnt til børsens bedste selskab!

Overskriften på det nyeste nummer af det anerkendte svenske magasin Veckans Affärer er ”Bedst på børsen”. Artiklen handler om Nordnet, og det gør mig pavestolt. Magasinet har udset børsens bedste selskaber, og vi er nummer ét!

Det er stadig lidt uvirkeligt at se sig selv på forsiden af et tungt erhvervsmagasin samt i et stort profilinterview, men det er utrolig sjovt. Veckans Affärer har undersøgt børsselskabernes udvikling i de seneste ti år (2003-2012). De sammenfatter vinderne således: ”…de største børssuccesser er selskaberne, som bedst kapitaliserer på nye digitale innovationer”. Vi får som det eneste selskab højeste karakter i alle undersøgte kategorier: Omsætning, overskudsmarginal, afkast, kursudvikling i 10 år samt kurs i år.

Som nøglefaktor betones i artiklen blandt andet vores nordiske model, vores skalérbar platform og det faktum at vi er lykkes med at digitalisere investeringsprocessen. Det fremhæves også, at vi med succes har udvidet vores tilbud samt det potentiale, vi har inden for det omkostningstunge og kundeuvenlige pensionsmarked (de værdiladede ord om pensionsmarkedet er mine egne, ikke journalistens).

Udnævnelsen er resultatet af ti års hårdt arbejde. Jeg har selv arbejdet på Nordnet i ét år, så min egen indsats er beskeden. Jeg vil derfor sende en stor tak til alle mine fantastiske medarbejdere og vore tidligere kolleger. Og samtidig vil jeg takke alle jer som er kunder i Nordnet, og som viser os tillid ved at investere gennem os. Vi er aldrig bedre end jeres oplevelse af os.

God weekend,

Håkan

(Adm. direktør for Nordnet i perioden 2012-2017. Tidligere adm. direktør for EnterCard International og chef for Swedbanks internetbank.)

Indlægget er oversat fra svensk.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link