Nordnetbloggen

Webinar: Kan man tjene penge på bæredygtighed?

Dato: 2019-06-17 Tid: 17:00 - 17:45

Storebrand har lanceret en række ESG-screenede indeksnære aktiefonde, der gør det let at investere i selskaber, der ikke kun performer på bundlinjen, men også har stærke selskabsværdier inden for miljø, ledelse og sociale forhold.

Bliv klogere på ESG-investering og hvordan du kan gøre din portefølje lidt grønnere, når Nordnet sammen med Skagen Fondene og Storebrand inviterer til webinar den 17. juni kl. 17.00 – 17.45.

Med en ESG-screenet fond i porteføljen er du sikker på, at dine penge ikke bliver investeret i virksomheder med store aktiviteter inden for kul, kuludvindingsmaskiner, udvinding af olieholdigt sand og uholdbar produktion af palmeolie samt tobak, kontroversielle våben, selskaber med dårlig ledelse og selskaber som ikke støtter op om menneskerettighederne.

Storebrands standard inden for bæredygtige investeringer medfører, at pt. 173 selskaber (pr. 31. marts 2019) bliver valgt fra til fordel for mere bæredygtige selskaber.

Præsentationen leveres af Kim Toftegaard Andreassen fra Skagen fondene, som distribuerer Storebrands fonde i Danmark. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til enten ESG-investering eller Storebrands ESG-screenede aktiefonde.

  • Dato: 2019-06-17
  • Tid: 17:00 - 17:45

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link