Spring til hovedindhold

Tidligere events

Event test hero

Nordnet og Maj Invest: Lær om obligationer

Dato og tid: 11. april 17:30

MARKEDSFØRING. Obligationer er igen interessante. Derfor vil vi i dette webinar i samarbejde med Maj Invest fortælle om, hvordan du kan investere i obligationer, og hvad der adskiller de forskellige typer. Se eller gense webinaret her, der blev afholdt den 11. april.


Webinaret bliver afholdt af Gustav Bundgaard Smidth fra Maj Invest og Thomas Enevoldsen Brünings fra Nordnet.


Aquaporin_picture

Danske Aquaporin udbyder nye aktier: Invester i fremtidens rene vand

Dato og tid: 10. april 14:00

MARKEDSFØRING. Mød Aquaporins CEO, Matt Boczkowski, og CFO, Klaus Juhl Wulff, når de deltager i Nordnet Live og fortæller om aktieudvidelsen. Se eller gense webinaret her, der blev afholdt den 10. april.


Det danske selskab Aquaporin A/S udvikler og kommercialiserer løsninger, der globalt skal sikre rent vand til både forbrugere, industri og sågar i rummet. Med den patenterede Aquaporin Inside®-teknologi kan man filtrere drikkevand, men man kan også optimere og effektivisere vandfiltrering på tværs af industrier.

Aquaporins løsninger er baseret på naturens egen teknologi, der er udviklet gennem milliarder af år. Det gør, at Aquaporins løsninger bruges verden over, blandt andet med AquaShield, som sælger vandfiltreringsløsninger i Kina, i pilotprojekter hos vandmyndighederne i Singapore og hos E. & J. Gallo Winery i Californien, samt via samarbejde med spanske Aqualia, som servicerer millioner af borgere verden over.

Med udbuddet af nye aktier ønsker Aquaporin at sikre finansiering til primært den løbende drift og nuværende kostbase med et mål om at opnå profitabilitet på kvartalsvis basis i løbet af de næste to til tre år, baseret på selskabets nuværende forretningsplan. Derudover påtænker Aquaporin at anvende en mindre del af provenuet til at tilbagebetale beløb udstående under selskabets kortfristede gældsfaciliteter.


Helle Snedker fra Formuepleje

Skat og investering: Få svar på dine spørgsmål

Dato og tid: 4. december 18:00

Se eller gense webinaret i samarbejde med Helle Snedker fra Formuepleje.


Derfor afholder vi nu webinar med økonomisk ekspert Helle Snedker fra Formuepleje. Her vil vi gennemgå de vigtigste huskeregler, når det drejer sig om skat og investering, og der vil også være god mulighed for at stille spørgsmål.

Typisk er skat og investering særligt aktuelt i december, når året – og dermed fristen for at få noget ændret i din årsopgørelse – er tæt på sin afslutning.

På webinaret vil vi gennemgå følgende:

Vi afslutter webinaret med at svare på spørgsmål.

Webinaret blev afholdt den 4. december 2023.




Webinar om pension hos Nordnet

Pension hos Nordnet: Guide og gennemgang

Dato og tid: 27. november 18:00

Se eller gense webinaret om pensionstyper, og hvordan du kan flytte din pension.


Vi er mest kendt for at være en investeringsplatform. Men alle de fordele, du kender fra investering af dine frie midler, kan du også få til din pension. På under 30 minutter gennemgår vi de forskellige pensionstyper, hvilke du kan flytte til Nordnet, og hvad du skal gøre og være opmærksom på, når du vil flytte din pension.

Det koster ikke noget at tage et pensionstjek, og du kan potentielt ende med at få flere penge til dig selv.

På webinaret vil vi gennemgå følgende:

Vi slutter webinaret af med at svare på spørgsmål.

Webinaret blev afholdt den 27. november 2023.