Nordnetbloggen

Nordnet blandt de mest anbefalede brands

Nordnet er strøget ind på en femteplads på YouGovs Brandindex over de mest anbefalede brands blandt forbrugerne. Landechef Anne Buchardt, svarer på, hvad der kan ligge til grund for dette.

YouGov udgiver hvert år deres BrandIndex’ Brand Advocacy Rankings 2019, som er en liste over, hvilke virksomheder og brands, forbrugerne vil anbefale. Nordnet – der for første gang er i top 10 – hopper direkte ind på en femteplads sammen med brands, som fx Lærerstandens Brandforsikring, MobilePay, Bose og Audi. I den forbindelse har vi spurgt vores landechef, Anne Buchardt, om hvorfor hun tror, at Nordnet ligger så højt på listen.

Nordnet er et af de mest anbefalede brands i finansbranchen, hvad siger du til det?

“Vi er utrolig glade og stolte over, at Nordnet står på listen over de mest anbefalede varemærker i 2019. Vi oplever i høj grad, at vi får mange af vores nye kunder via mund-til-øre metoden, men det bliver selvfølgelig endnu mere tydeligt, når vi står på listen sammen med velkendte brands som Mobile Pay, Bose og Audi.”

Hvorfor tror du, at Nordnet er havnet på listen netop i år?

“I takt med at vi vokser på det danske marked og nu er oppe på 115.000 kunder, er der naturligt stadig flere kunder, der kender os – og hermed heldigvis også flere, der gerne vil anbefale os.”

Hvad betyder denne anerkendelse for fremtiden?

“Fremadrettet vil vi selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at holde fast i den flotte placering. Og med det felt er vi selvfølgelig helt opmærksomme på, at det ikke er noget, der kommer af sig selv. Det er derfor, vi hver dag arbejder stenhårdt for at sikre vores kunder adgang til investeringsløsninger af høj kvalitet og en konkurrencedygtig pris.”

Mange tak til alle vores mange loyale kunder. Vi glæder os til at arbejde videre i det nye år for fortsat at forbedre jeres oplevelse af, hvad en online investeringsbank skal være.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld