Nordnetbloggen

Norden top 10 – uge 8, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 8

Torsdag d. 20. februar er der tre nye aktier i Norden top 10, som nu består af syv svenske, ingen norske, en dansk og to finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.Huhtamäki(HUH1V.HEX)– 19. feb 2020. Seneste slutkurs: 42.14 (-0.82)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Huhtamäki, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 41.70. Videre stigning til 43.78 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 40.00 euro.Positiv volumenbalance, med høj omsætning på dage med opgang og lav omsætning på dage med nedgang, styrker aktien på kort sigt.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.Handelsbanken A(SHBA.ST)– 19. feb 2020. Seneste slutkurs: 112.3 (2.95)

Handelsbanken A har brudt op igennem toppen af den stigende trendkanal på mellemlang sigt, og signalerer med dette endnu stærkere stigningstakt. Den positive udvikling åbner imidlertid for kortsigtede korrektioner tilbage fra dagens niveau. Aktien gav også købssignal fra en omvendt-hovede-og-skuldre-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 99.81. Videre stigning til 120 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 106 kronor.RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres.Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.Diös Fastigheter(DIOS.ST)– 19. feb 2020. Seneste slutkurs: 96.1 (2.6)

Diös Fastigheter ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 88.44. Videre stigning til 99.15 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 87.60 kronor.Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Diös Fastigheter.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
AffiliateLabz
AffiliateLabz
2020-02-21 03:08

Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld