Nordnetbloggen

Norden top 10 – uge 19, 2020

Dette indlæg er markedsføring.

Webinar 12. maj: Investtechsystemet

Vær med, når analytikeren David Östblad præsenterer Investtechs forskningsresultater og systemværktøjer, som du kan bruge til at finde gode investeringsmuligheder på børsen! Webinaret afholdes tirsdag 12. maj kl. 19. Sprog: Dansk. Tilmeld dig her >>

Norden top 10 – uge 19

Torsdag d. 7. maj er der fem nye aktier i Norden top 10, som nu består af fem svenske, to norske, tre danske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1. Camurus(CAMX.ST) – 6. maj 2020. Seneste slutkurs: 128.6 (-1.2)

Camurus har brudt op gennem den stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer endnu hurtigere stigningstakt. Glidende gennemsnit-indikatoren har også udløst købssignal. Dette signalerer isoleret set videre opgang, men trægheden i indikatoren gør at man ofte går glip af en stor del af opsiden. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 110 kronor. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2. Genmab(GMAB.CO) – 6. maj 2020. Seneste slutkurs: 1718.5 (23.5)

Genmab viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien er brudt igennem et modstandsniveau og udløst købssignal fra langsigtet trading range. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 1620 kroner. Positiv volumenbalance, med høj omsætning på dage med opgang og lav omsætning på dage med nedgang, styrker aktien på kort sigt. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres. Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3. ChemoMetec(CHEMM.CO) – 6. maj 2020. Seneste slutkurs: 305 (-1.5)

ChemoMetec viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Kursen har også brudt igennem et modstandsniveau og udløst købssignal fra langsigtet trading range. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 256 kroner. Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for ChemoMetec. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste med grafer og analyser her.

Med venlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

….

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer ogdisclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link