Nordnetbloggen

Norden top 10

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 17

Fredag d. 27. april er der otte nye aktier i Norden top 10, som nu består av to svenske, tre norske, tre danske og to finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analysene er basert på kvantitative forhold og skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring.

1.  Neste Corporation(NESTE.HEX) – 26. apr 2018. Seneste slutkurs: 62.9 (9.06)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Neste Corporation, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 60.60 euro. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 60.60 euro ved reaktioner tilbage. Volumenbalancen er positiv og styrker aktien på kort sigt. RSI-kurven viser en stigende trend, hvilket understøtter det positive trendbillede. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
2.  Storebrand ASA(STB.OL) – 26. apr 2018. Seneste slutkurs: 69.3 (1.1)
Storebrand ASA ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 67.85. Videre opgang til 77.51 eller mere er signaleret. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 67.70 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 67.70 kroner ved reaktioner tilbage. Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt. Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Storebrand ASA. Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned. RSI-kurven viser en stigende trend, hvilket understøtter det positive trendbillede. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
3.  Kesko Oyj B(KESKOB.HEX) – 26. apr 2018. Seneste slutkurs: 47.56 (3.42)
Kesko Oyj B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 43.43. Videre opgang til 47.86 eller mere er signaleret. Aktien har brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Aktien har marginalt brudt op igennem modstanden ved cirka 47.30 euro. Etableret brud vil indikere videre opgang. Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt. RSI-kurven viser en stigende trend, hvilket understøtter det positive trendbillede. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
4.  Alfa Laval(ALFA.ST) – 26. apr 2018. Seneste slutkurs: 216.5 (1.1)
Alfa Laval ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 206. Videre opgang til 228 eller mere er signaleret. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 208 kronor. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 208 kronor ved reaktioner tilbage. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres. Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
5.  Spectrum(SPU.OL) – 26. apr 2018. Seneste slutkurs: 49.9 (2.4)
Spectrum viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien er brudt igennem et modstandsniveau og udløst købssignal fra langsigtet trading range. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 47.60 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 47.60 kroner ved reaktioner tilbage. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet. RSI-kurven viser en stigende trend, hvilket understøtter det positive trendbillede. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
6.  Millicom International Cellular(MICSDB.ST) – 26. apr 2018. Seneste slutkurs: 583 (0)
Millicom International Cellular viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Har nået objektivet ved 583 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre opgang. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 573 kronor. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 573 kronor ved reaktioner tilbage. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
7.  Orsted A/S(ORSTED.CO) – 26. apr 2018. Seneste slutkurs: 411.1 (21.1)
Orsted A/S viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Er steget kraftigt efter købssignal fra en omvendt-hovede-og-skuldre-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 367. Objektivet ved 406 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning. Aktien har støtte ved cirka 378 kroner. Positiv volumenbalance indikerer, at volumen er høj på opsvingsdage og lav på nedgangsdage – noget der styrker aktien. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres. Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
8.  Schibsted ser. B(SCHB.OL) – 27. apr 2018. Seneste slutkurs: 212.5 (1)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Schibsted ser. B, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Gav købssignal fra en dobbelt-bund-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 207. Videre opgang til 223 eller mere er signaleret. Aktien har støtte ved cirka 206 kroner og modstand ved cirka 241 kroner. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
9.  SimCorp(SIM.CO) – 26. apr 2018. Seneste slutkurs: 443.2 (10)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i SimCorp, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 379. Objektivet ved 424 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 439 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 439 kroner ved reaktioner tilbage. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
 
10.  DFDS(DFDS.CO) – 26. apr 2018. Seneste slutkurs: 378.6 (-0.4)
DFDS har brudt den faldende trendkanal på mellemlang sigt, hvilket i første omgang indikerer svagere faldende takt. Gav købssignal fra en dobbelt-bund-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 365. Videre opgang til 411 eller mere er signaleret. Aktien tester støtten ved cirka 376 kroner, noget der kan give en reaktion op. Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt. Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for DFDS. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

God weekend!

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nordnets nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link