Nordnetbloggen

Norden top 10

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 52

Fredag d. 28. december er der syv nye aktier i Norden top 10, som nu består af fem svenske, to norske, to danske og en finsk aktie.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  Nobina AB(NOBINA.ST) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 58.6 (-2.65)
Nobina AB har brudt den stigende trendkanal på mellemlang sigt, noget som i første omgang indikerer svagere stigningstakt. Har reageret tilbage efter bruddet på en dobbelt-bund-formation. Der er støtte omkring 58.40, noget som åbner for gode købsmuligheder nu. Etableret brud under denne støtte vil imidlertid neutralisere købssignalet. Aktien tester støtten ved cirka 58.00 kronor, noget der kan give en reaktion op. Positiv volumenbalance indikerer, at volumen er høj på opsvingsdage og lav på nedgangsdage – noget der styrker aktien. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
2.  Vestas Wind Systems(VWS.CO) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 488.5 (-12.5)
Vestas Wind Systems ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 464. Videre opgang til 530 eller mere er signaleret. Aktien har støtte ved cirka 455 kroner og modstand ved cirka 527 kroner. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
3.  Latour B(LATOB.ST) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 109.2 (-1.3)
Latour B viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Har en mulig udvikling af en hovede-og-skuldre-formation. Et etableret brud under støtten ved 106, især ved øgende volumen, vil være et signal om videre nedgang. Aktien har støtte ved cirka 103 kronor og modstand ved cirka 114 kronor. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet. RSI-kurven viser en faldende trend – noget som er et tidligt signal om mulig drejning ned, også i kursen. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
4.  Austevoll Seafood(AUSS.OL) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 109.2 (-5.4)
Austevoll Seafood har brudt den stigende trendkanal på mellemlang sigt, noget som i første omgang indikerer svagere stigningstakt. Aktien tester støtten ved cirka 108 kroner, noget der kan give en reaktion op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
5.  Tele2 B(TEL2B.ST) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 106.25 (-2.1)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Tele2 B, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Bevæger sig i en rektangelformation mellem støtte på 100 og modstand på 115. Etableret brud på et af disse niveauer vil være et signal for den videre retning. Aktien tester støtten ved cirka 105 kronor, noget der kan give en reaktion op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
6.  Castellum(CAST.ST) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 160.85 (-5.75)
Castellum ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har støtte ved cirka 147 kronor og modstand ved cirka 167 kronor. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
7.  Scatec Solar ASA(SSO.OL) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 70.1 (-1.3)
Scatec Solar ASA ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 52.89. Objektivet ved 64.53 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning. Aktien har støtte ved cirka 65.00 kroner og modstand ved cirka 74.60 kroner. Positiv volumenbalance viser, at volumen er højere på opsvingsdage end på nedgangsdage. Det indikerer, at optimismen er øgende hos investorerne. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
8.  Elisa Communications A(ELISA.HEX) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 35.62 (-1.08)
Elisa Communications A ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien tester støtten ved cirka 35.30 euro. Dette bør give en reaktion op. Et brud ned igennem 35.30 euro vil udløse et salgssignal. Aktien anses teknisk positiv på mellemlang sigt.
9.  Tryg(TRYG.CO) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 161 (-0.5)
Tryg ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien tester støtten ved cirka 160 kroner, noget der kan give en reaktion op. Aktien anses teknisk positiv på mellemlang sigt.
10.  Oasmia Pharmaceutical(OASM.ST) – 27. dec 2018. Seneste slutkurs: 9 (-0.62)
Oasmia Pharmaceutical viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har støtte ved cirka 5.70 kronor. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Dette styrker trendbilledet. RSI under 30 viser, at momentummet i aktien er negativt på kort sigt. Investorer er stadig gået ned i pris for at få solgt aktien – noget som indikerer øgende pessimisme, og at kursen vil fortsætte ned. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

God weekend og godt nytår!

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link