Nordnetbloggen

Norden top 10

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 46

Fredag d. 16. november er der seks nye aktier i Norden top 10, som nu består af fire svenske, to norske, to danske og to finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  Vestas Wind Systems(VWS.CO) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 470 (-5.7)
Vestas Wind Systems har brudt opad fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellemlang sigt. Dette er et signal om en fortsat stærk udvikling, og aktien har nu støtte ved eventuelle reaktioner tilbage mod loftet i trendkanalen. Gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 464. Videre opgang til 530 eller mere er signaleret. Aktien nærmer sig støtten ved cirka 455 kroner, noget der kan give en reaktion op. Volumenbalancen er positiv og styrker aktien på kort sigt. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
2.  AstraZeneca(AZN.ST) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 739.4 (-13.3)
AstraZeneca ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 727. Videre opgang til 801 eller mere er signaleret. Aktien nærmer sig støtten ved cirka 720 kronor, noget der kan give en reaktion op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
3.  Scatec Solar ASA(SSO.OL) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 68.1 (7.5)
Scatec Solar ASA ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien er brudt igennem et modstandsniveau og udløst købssignal fra langsigtet trading range. Aktien har støtte ved cirka 65.00 kroner. Positiv volumenbalance indikerer, at volumen er høj på opsvingsdage og lav på nedgangsdage – noget der styrker aktien. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
4.  Hansa Medical AB(HMED.ST) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 276.6 (-13)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Hansa Medical AB, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Har nået objektivet ved 310 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre opgang. Aktien har støtte ved cirka 220 kronor og modstand ved cirka 347 kronor. Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
5.  Tryg(TRYG.CO) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 161.8 (-3.9)
Tryg ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien er brudt igennem et modstandsniveau og udløst købssignal fra langsigtet trading range. Aktien tester støtten ved cirka 160 kroner. Dette bør give en reaktion op. Et brud ned igennem 160 kroner vil udløse et salgssignal. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
6.  MIPS AB (publ)(MIPS.ST) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 123 (-2)
MIPS AB (publ) ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien nærmer sig støtten ved cirka 115 kronor, noget der kan give en reaktion op. Positiv volumenbalance indikerer, at volumen er høj på opsvingsdage og lav på nedgangsdage – noget der styrker aktien. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
7.  Neste Corporation(NESTE.HEX) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 70.78 (-0.04)
Neste Corporation ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har imidlertid en mulig udvikling af en hovede-og-skuldre-formation. Et etableret brud under støtten ved 66.92, især ved øgende volumen, vil være et signal om videre nedgang. Aktien tester støtten ved cirka 70.00 euro. Dette bør give en reaktion op. Et brud ned igennem 70.00 euro vil udløse et salgssignal. Positiv volumenbalance viser, at volumen er højere på opsvingsdage end på nedgangsdage. Det indikerer, at optimismen er øgende hos investorerne. RSI-kurven viser en stigende trend, hvilket understøtter det positive trendbillede. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
8.  Vitrolife(VITR.ST) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 151.12 (-5.42)
Vitrolife har brudt opad fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellemlang sigt. Dette er et signal om en fortsat stærk udvikling, og aktien har nu støtte ved eventuelle reaktioner tilbage mod loftet i trendkanalen. Gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 142. Videre opgang til 177 eller mere er signaleret. Aktien har støtte ved cirka 140 kronor. Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
9.  Nel ASA(NEL.OL) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 4.6 (0.12)
Nel ASA ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har også brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Aktien har støtte ved cirka 3.70 kroner. Positiv volumenbalance, med høj omsætning på dage med opgang og lav omsætning på dage med nedgang, styrker aktien på kort sigt. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
10.  Sanoma Corporation(SAA1V.HEX) – 15. nov 2018. Seneste slutkurs: 9.68 (0.04)
Sanoma Corporation har brudt op gennem loftet i en faldende trendkanal på mellemlang sigt. Dette indikerer i første omgang svagere faldende takt, eller indledning til en mere horisontal udvikling. Gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 9.23. Videre opgang til 10.27 eller mere er signaleret. Aktien tester støtten ved cirka 9.66 euro, noget der kan give en reaktion op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link