Nordnetbloggen

Norden top 10

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 41

Fredag d. 12. oktober er der ni nye aktier i Norden top 10, som nu består af tre svenske, fire norske, to danske og en finsk aktie.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  Equinor ASA(EQNR.OL) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 221.4 (-7.6)
Equinor ASA ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har reageret tilbage efter bruddet på en rektangelformation. Der er støtte omkring 220, noget som åbner for gode købsmuligheder nu. Etableret brud under denne støtte vil imidlertid neutralisere købssignalet. Aktien tester støtten ved cirka 218 kroner. Dette bør give en reaktion op. Et brud ned igennem 218 kroner vil udløse et salgssignal. Volumen har tidligere været lav omkring kurstoppe og høj omkring kursbunde. Dette svækker den stigende trend og kan være et tidligt signal om et kommende trendbrud. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
2.  Tobii AB(TOBII.ST) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 36.86 (-2.92)
Tobii AB har brudt den stigende trendkanal på mellemlang sigt, noget som i første omgang indikerer svagere stigningstakt. Har reageret tilbage efter at have opnået objektivet på 46.37 efter brud på en rektangelformation. Etableret notering over 37.71 vil igen give nye positive signaler til aktien, mens brud på modsat side af formationen vil være et stærkt salgssignal. Aktien tester støtten ved cirka 36.60 kronor. Dette bør give en reaktion op. Et brud ned igennem 36.60 kronor vil udløse et salgssignal. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Dette svækker trendbruddet. RSI er under 30 efter kursnedgangen de sidste uger. Aktien har et negativt momentum på kort sigt. Tobii anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
3.  Hansa Medical AB(HMED.ST) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 311.8 (-14.2)
Hansa Medical AB viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Er steget kraftigt efter købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 244. Objektivet ved 310 er nu opnået, men formationen signalerer fortsat udvikling i samme retning. Aktien har støtte ved cirka 265 kronor. RSI divergerer negativt mod kursen, hvilket indikerer fare for en reaktion nedad. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
4.  Topdanmark(TOP.CO) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 279 (-0.4)
Topdanmark ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har imidlertid en mulig udvikling af en hovede-og-skuldre-formation. Et etableret brud under støtten ved 269, især ved øgende volumen, vil være et signal om videre nedgang. Aktien ligger mellem støtten ved cirka 274 kroner og modstanden ved cirka 293 kroner og etableret brud på et af disse niveauerne vil signalere videre retning. Positiv volumenbalance viser, at volumen er højere på opsvingsdage end på nedgangsdage. Det indikerer, at optimismen er øgende hos investorerne. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
5.  Northern Drilling Limited(NODL.OL) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 72.4 (-2.6)
Northern Drilling Limited viser ingen klar trend på mellemlang sigt. Har nået objektivet ved 78.39 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre opgang. Aktien tester støtten ved cirka 72.20 kroner, noget der kan give en reaktion op. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Dette styrker aktien. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
6.  Amer Sports Corporation(AMEAS.HEX) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 33.95 (0.9)
Amer Sports Corporation viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har støtte ved cirka 28.00 euro. Positiv volumenbalance viser, at volumen er højere på opsvingsdage end på nedgangsdage. Det indikerer, at optimismen er øgende hos investorerne. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
7.  Hemfosa Fastigheter AB(HEMF.ST) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 115.4 (-2.6)
Hemfosa Fastigheter AB ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien tester støtten ved cirka 115 kronor, noget der kan give en reaktion op. Aktien anses teknisk positiv på mellemlang sigt.
8.  Zealand Pharma A/S.(ZEAL.CO) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 91.4 (-2.6)
Zealand Pharma A/S. viser ingen klar trend på mellemlang sigt. Aktien tester støtten ved cirka 91.00 kroner, noget der kan give en reaktion op. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker aktien. Det kortsigtede momentum i aktien er negativt med RSI under 30. Det indikerer øgende pessimisme hos investorerne og videre kursnedgang for Zealand Pharma A/S.. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
9.  Scatec Solar ASA(SSO.OL) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 56.1 (-3.2)
Scatec Solar ASA ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har nået objektivet ved 64.48 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre opgang. Aktien har støtte ved cirka 51.00 kroner og modstand ved cirka 64.70 kroner. RSI divergerer positivt mod kursen, hvilket indikerer mulighed for en reaktion opad. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
10.  Aker(AKER.OL) – 11. okt 2018. Seneste slutkurs: 686 (-19)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Aker, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien har støtte ved cirka 614 kroner og modstand ved cirka 740 kroner. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link