Nordnetbloggen

Norden top 10

Dette indlæg er markedsføring.

Norden top 10 – uge 37

Fredag d. 14. september er der seks nye aktier i Norden top 10, som nu består av fem svenske, to norske, to danske og en finsk aktie.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Dette udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit per dag i sidste måned er med. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  Zealand Pharma A/S.(ZEAL.CO) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 114.2 (-2)
Zealand Pharma A/S. har brudt opad fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellemlang sigt. Dette er et signal om en fortsat stærk udvikling, og aktien har nu støtte ved eventuelle reaktioner tilbage mod loftet i trendkanalen. Har også brudt igennem et modstandsniveau og udløst købssignal fra langsigtet trading range. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 112 kroner og videre opgang er dermed signaleret. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbruddet. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres.RSI-kurven viser en stigende trend, hvilket kan være et tidligt signal om indledning af en stigende trend. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
2.  Per Aarsleff Holding A/S(PAALB.CO) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 252.5 (4)
Per Aarsleff Holding A/S viser en stærk udvikling inden for en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Aktien tester støtten ved cirka 249 kroner. Dette bør give en reaktion op. Et brud ned igennem 249 kroner vil udløse et salgssignal. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Dette styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
3.  THQ Nordic AB(THQNB.ST) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 196.2 (-1.2)
THQ Nordic AB ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har reageret tilbage efter et muligt falskt brud på en rektangelformation. Etableret notering over 204 vil igen give nye positive signaler til aktien, mens brud på modsat side af formationen vil være et stærkt salgssignal. Aktien ligger mellem støtten ved cirka 170 kronor og modstanden ved cirka 212 kronor og etableret brud på et af disse niveauerne vil signalere videre retning. Positiv volumenbalance indikerer, at køberne er aggressive, mens sælgerne er passive, og styrker aktien. RSI-kurven viser en faldende trend – noget som er et tidligt signal om mulig drejning ned, også i kursen. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
4.  Latour B(LATOB.ST) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 106.3 (0.8)
Latour B ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Gav købssignal fra en omvendt-hovede-og-skuldre-formation ved bruddet op gennem modstanden ved 97.87. Videre opgang til 111 eller mere er signaleret. Aktien har støtte ved cirka 103 kronor og modstand ved cirka 114 kronor. Positiv volumenbalance, med høj omsætning på dage med opgang og lav omsætning på dage med nedgang, styrker aktien på kort sigt. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
5.  Neste Corporation(NESTE.HEX) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 72.48 (-0.68)
Neste Corporation ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien tester støtten ved cirka 71.00 euro, noget der kan give en reaktion op. Aktien anses teknisk positiv på mellemlang sigt.
6.  SCA B(SCAB.ST) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 102.25 (-0.75)
Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i SCA B, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien tester støtten ved cirka 102 kronor, noget der kan give en reaktion op. Aktien anses teknisk positiv på mellemlang sigt.
7.  Panoro Energy(PEN.OL) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 21.3 (-0.3)
Panoro Energy ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien har støtte ved cirka 17.00 kroner. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet. RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
8.  Sensys Gatso Group AB(SENS.ST) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 2.34 (0.06)
Sensys Gatso Group AB har brudt op gennem den stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer endnu hurtigere stigningstakt. Aktien har støtte ved cirka 1.44 kronor. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
9.  Kambi Group plc(KAMBI.ST) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 186 (11.4)
Kambi Group plc ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien har brudt et modstandsniveau på kort sigt og givet købssignal fra kortsigtet trading range. Aktien har støtte ved cirka 163 kronor og modstand ved cirka 217 kronor. Positiv volumenbalance indikerer styrke på kort sigt. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum og videre opsving indikeres. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.
10.  Aker(AKER.OL) – 13. sep 2018. Seneste slutkurs: 664 (1)
Aker ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Har nået objektivet ved 670 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu faldet noget tilbage, men formationen indikerer videre opgang. Aktien har støtte ved cirka 620 kroner. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer godt med toppe og bunde i kursen. Dette styrker trendbilledet. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

God weekend!

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

Få gratis adgang til Investtechs analyser i 14 dager >>

Følg dine aktier med Investtech hos Nordnet >>

Følg dine aktier med Investtechs app >>

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

Analyserne er udarbejdet af Investtech.com AS («Investtech») i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analyserne skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link