Nordnetbloggen

Mød vores nye indeksfond-familie.

Nordnet lancerer fire nye internationale indeksfonde helt uden kurtage

I samarbejde med JP Morgan lancerer vi nu fire nye indeksfonde helt uden kurtage. Fondene handles i danske kroner og med meget lave administrative omkostninger. Med en indeksfond er det muligt at få en stor risikospredning med en enkelt investering, da de investerer i et helt marked i stedet for kun en enkelt aktie. På den måde er en indeksfond et godt fundament i enhver opsparing.

Se videoen ovenfor, hvor Head of Business Management Brian Buus Madsen fortæller, hvorfor Nordnets nye fonde er et godt fundament i enhver opsparing.

Læs mere om Nordnet Indeksfonde

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

9
Efterlad en kommentar

avatar
nyeste ældste mest populære
Gert
Gæst
Gert
Er det planen at disse fonde skal på skats positivliste?
Brian Buus Madsen
Blogger
Brian Buus Madsen
De kan desværre ikke komme på skats positiv liste, da de er syntetiske. Så gevinster fra fondene vedr. frie midler er kapitalindkomst og lagerbeskattet. På pensionsordninger og for selskaber er beskatningen ikke et problem.
Rasmus
Gæst
Rasmus
Brian Buus Madsen
Blogger
Brian Buus Madsen
Tak for dit spørgsmål. Fondene er ikke etisk screenede, men vi overvejer på sigt at lave dette også. Det at komme med brede fonde med meget lave omkostninger var i denne omgang højeste prioritet. Hvis ESG vægter højest, så findes der mange indeks og aktivt forvaltede investeringsforeninger på vores platfom som har dette. Du vil også kunne finde dem i vores screener. link til screener: https://www.nordnet.dk/markedet/investeringsforeninger-liste
Jakob
Gæst
Jakob

Jeg syntes at det er under al kritik at i laver et SYNTETISK produkt som i markedsfører til almindelige menneskers pension. Jeg er overbevist om at der er visse (muligvis mange) af jeres kunder som ikke får denne information, eller forstår vigtigheden af denne information. Det er for langt de fleste en total unødvendig og uacceptabel risiko at benytte sig af syntetiske produkter, når man med cirka samme omkostningsniveau kan investere i indeksfonde som IKKE er syntetiske. Føj Nordnet, der fik i lige endnu et stort minus i min bog. Selvom det i laver er lovligt, så er det sku… Læs mere »

Petrr
Gæst
Petrr
Hej Jakob Jeg er amatø,r så fortæl mig lige hvad problemet med et syntetisk produkt er? Mvh Peter
Brian Buus Madsen
Blogger
Brian Buus Madsen

En indeksfond kan som du ganske rigtigt siger både have en fysisk eller en syntetisk eksponering. Og du har også ret i, at anvendelse af syntetisk replikering kan give anledning til spørgsmål vedrørende en potentiel modpartsrisiko. Her er det dog vigtigt at understrege, at Nordnets nye indeksfonde er UCITS-fonde og helt på samme måde som en fysisk replikeret fond ejer underliggende aktiver svarende til fondens værdi. Fondens underliggende aktiver er placeret i et såkaldt segregeret depot i en anden bank og er hermed ikke forbundet med nogen modpartsrisiko. Vi kan derfor på ingen måde genkende det billede du tegner af… Læs mere »

Kim Nielsen
Gæst
Kim Nielsen
Den slags findes der jo rigeligt af. Hvorfor ikke megatrendorienterede indeksfonde (som der dog også findes en del af): F.eks. A) automatisering, digitalisering og robot-teknologi eller B) grøn omstilling?
Brian Buus Madsen
Blogger
Brian Buus Madsen
Hej Kim. God ide med megatrend indeksfonde. Dog har vi i første omgang valgt at lave brede regionsfonde, men vi ser på, om vi på sigt også skal lave trend eller branche fonde. Hvis man er interesseret i temaer, så kan jeg anbefale ETF tema siden. https://www.nordnet.dk/dk/marked/etf/etf-inspiration/mest-populaere-tema-etfer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link