Spring til hovedindhold

Mest populære aktier i maj

Danske aktier:

Genmab havde en rigtig dårlig maj måned, efter partneren Janssen stoppede et forsøg med Darzalex i kombination med midlet Tecentriq. De dårlige nyheder resulterede i et aktiefald på over 20%, hvilket Nordnets kunder udnyttede til at købe op i aktien.

Pandora led ligesom Genmab et stort kursknæk i maj måned, efter et regnskab som skabte usikkerhed om det fremtidige salg samt den attraktive vækst på de asiatiske markeder.
Ydermere har det sløve regnskab  skabt reducerede kursmål fra en række analytikere og dermed en stor opkøbsinteresse fra nordnets danske kunder.

Ørsted oplevede i maj en sjælden dårlig måned kursmæssigt. Selskabet missede d. 24. i måneden en ordre i den amerikanske stat Massachusetts, hvilket sendte en ellers stabil aktiekurs på en lille slingretur de sidste handelsdage i maj.

Danske Aktier Nye ejere (Nordnet Danmark)
GENMAB A/S 1.375
PANDORA A/S 944
Ørsted 397
NKT A/S 359
BRONDBYERNES IF FODBOLD A/S 333
WILLIAM DEMANT HOLDING 235
Ambu B 211
DANSKE BANK 112
SIMCORP 94
ISS A/S 69
JYSKE BANK A/S 65
MAERSK A 58
CHR HANSEN HOLDING A/S 54
NDA DKK 54
ALM. BRAND 52

Udenlandske aktier:

Teva Pharmaceutical Industries fortsatte sin stærke kursmæssige optur i maj, efter en ellers lidt forsigtig start på 2018. De danske Nordnet kunder viser fortsat stor tillid til Kåre Schultz’ israelske projekt og købte endnu engang massivt op i selskabet.

Teradyne er kendt for produktion af robotter og automatisering, som er en branche i både stor vækst og et område, som skaber større og større interesse fra de private investorer.
Aktiekursen har hidtil haft en svag start på året, men maj måned sikrede et lille kursmæssigt comeback til aktien.

Saab B er kendt som producent af flere forskellige typer af militærudstyr og indtog i maj måned tredjepladsen på listen over de mest populære udenlandske aktier hos Nordnets kunder.

Udenlandske aktier Nye ejere (Nordnet Danmark)
TEVA PHARMACEUTICAL INDUSTRIES 239
TERADYNE INC 69
SAAB B 64
NETFLIX COM INC 61
AMAZON.COM 60
VISA INC. 55
MICROSOFT CORP 52
Rovio Entertainment Oyj 48
INTEL CORP 47
COCA-COLA CO 42
GENERAL ELECTRIC CO 38
GRAVITY CO., LTD. – AMERICAN DEPOSITORY SHARES 37
AURORA CANNABIS INC 37
DEUTSCHE BANK 37
BAIDU.COM INC ADS 36

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer