Nordnetbloggen

Mange nyheder på web og app

Hej! Jeg håber, at alle har haft en dejlig sommer og er landet trygt i kontorstolen igen. På trods af corona og sommerferie har vi arbejdet videre med at forbedre både vores web og app. Der er derfor sket en del, siden sidst jeg skrev.

Den mest synlige forbedring er muligvis vores instrumentside for ETF’er (børshandlede fonde), der har fået et helt nyt design, udvidede data for f.eks. bæredygtighed, risiko og volatilitet og andre nøgletal.

Vi har også foretaget en masse mindre forbedringer af oplevelsen:

  • Søgning husker nu dine seneste søgninger (og glem ikke, at den finder alt på siden – ikke kun instrumenter).
  • Vores quickbar med generelle økonomiske oplysninger er frigivet til alle kunder. Den findes øverst på alle sider.
  • Vi har taget højde for længere instrumentnavne på vores overvågningslister. Nu viser vi udviklingen for en dag og en uge – også for fonde.
  • Det er blevet lettere at finde kommende virksomhedsbegivenheder (både dato for udbytte og rapporter).
  • Hvis du har problemer med visse farver, kan du nu vælge en høj kontrasttilstand (nederst på siden).
  • Har du en udenlandsk valutakonto, har du nu adgang til dine konti på det nye Nordnet og kan lettere veksle penge. Har du ikke en valutakonto, kan du selvfølgelig også ansøge om det.

I disse dage frigives også et helt nyt guidet feed, der hjælper kunderne med at komme i gang med deres Månedsopsparing i fonde. Uden at give noget specifik råd er de fleste rådgivere over hele verden enige: Hvis du vil starte en langsigtet opsparing, bør du investere et fast beløb hver måned. Den nye tjeneste hjælper dig med at vælge, hvad du vil opnå med din opsparing og i forhold til hvilken tidshorisont. Samtidig kan den hjælpe dig med at udvælge fonde i forhold til faktorer, som er vigtige for dig: Bæredygtighed, Morningstar-rating eller noget helt tredje.

Teamet arbejder også på nye og strømlinede tabeller – samt et helt nyt ordrepanel, som kan åbnes fra siden. Sidst men ikke mindst arbejder vi på en måde, hvorpå vi lettere kan binde de forskellige funktioner sammen, som du ser, når du administrerer dit aktiedepot: Valutaveksling, lån, transaktioner og notaer.

Hvad er nyt i appen?

Appen har også fået en række nye funktioner. Søgefanen er blandt andet blevet en ny inspirationsside, hvor du bliver mødt af de nyeste artikler fra vores blog. Her finder du også dagens vindere og tabere, mest handlede/populære aktier, fondsinspiration og meget mere.

Vi har også tilføjet en genvejsmenu, som gør det lettere at få adgang til indbetalinger og andre kontospecifikke transaktioner. Du får også de seneste tilbud opdateret på instrument- og ordresiderne i den nye version. Samtidig har vi lavet en række forbedringer i forhold til, hvordan du markerer specifikke konti som favoritter – og flere funktioner er allerede i gang med at blive udviklet.

Som altid sætter vi pris på din feedback og ser frem til at høre fra dig. Tak for din tid!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld