Nordnetbloggen

Målet er at inspirere dig som investor

For snart et år siden lancerede vi den nye Nordnet-app. Meget er sket siden, flere funktioner og Dark Mode er kommet til. Derfor har vi taget en snak med Slim Ayadi, der er produktansvarlig for appen, for at høre, hvordan det står til, og hvad hans team arbejder på lige nu.

Hej Slim! Tak, fordi du har lyst til at stille op til et interview. Kan du ikke starte med at fortælle lidt om dig selv, hvem du er og hvad du laver?

Jeg er en passioneret og dedikeret finansnørd med erfaring som både trader, market-maker, derivatmægler i London, institutionel fondsforvalter og grundlægger af to fintech-startups, hvor det seneste havde fokus på institutionel derivatordreaflægning. Og nu er jeg produktejer af Nordnets app. Her er det min rolle at indsamle al feedback og input fra vores brugere, prioritere de forskellige forslag og sammen med vores app-team komme på løsninger, der gør det nemt for vores kunder at gå fra idé til investering.

Til de kunder, der ikke allerede bruger appen, hvorfor skal de downloade den?

Man skal hente Nordnets app for altid at have nordens skarpeste investeringsværktøj ved hånden og dermed adgang til et fantastisk udbud af investeringsmuligheder hvor som helst og når som helst.

Hvilke nye, spændende ting har dit team i pipelinen?

Appen er designet til, at du som investor skal blive inspireret, have nem og hurtig adgang til at foretage investeringer og altid kunne følge med i dine ordrer og din portefølje. I kraft af min baggrund har vi brugt meget tid på at optimere investerings-flowet. Det kommer gradvist til at blive endnu mere intuitivt, når du skal bevæge dig rundt i appen, og samtidig vil der komme endnu mere og bedre information og nyheder, der er grundstenene i en god investering.

Hvordan arbejder du med kundernes feedback i appen?

Vi lytter konstant til kundernes forslag og idéer – både fra kundeserviceafdelingerne i de forskellige lande og fra kundeanmeldelser på sociale medier og app-sider. Den interaktion, synes jeg, er noget af det sjoveste ved mit job.

Hvordan afgør du hvilken feedback, der er vigtigst? Er det svært at prioritere?

For hvert forslag, der kommer ind, må vi lave en afvejning – hvor mange berører det? Vil brugeroplevelsen blive bedre for flertallet? Og bliver det bedre for nogle uden at blive værre for nogle andre? Meget ofte er forslaget dog allerede en del af vores køreplan, og vil blive prioriteret i den sædvanlige rækkefølge. Men nogle gange bliver vi inspireret til noget, som vi slet ikke havde tænkt på – passer forslagene ind, kan det tage app-oplevelsen til et helt nyt niveau. Du er nødt til at turde ændre på en køreplan, hvis slutresultatet kan blive bedre af en ændring. Det kræver, at du er inde i arbejdet – en blanding af datadrevne beslutninger og ren mavefornemmelse.

Der er stor kamp om opmærksomheden, så vi sætter pris på, at vores kunder tager sig tid til at kontakte os med feedback. Det er derfor også en fantastisk følelse at vende tilbage til en kunde, der har haft en idé til en ny funktion eller er kommet med feedback, og sige ”nu kan du opdatere din app, for vi har implementeret dit forslag”.

Hvad kan man glæde sig til at nye funktioner i den nærmeste fremtid?

Vi fortsætter med at basere appens opdateringer på vores brugeres behov, så vi sikrer den bedste investeringsoplevelse. Ud over et forbedret flow i brugerfladen frigiver vi snart muligheden for at vælge en favoritkonto, og så er vi også i gang med en række meget efterspurgte funktioner: muligheden for at overføre penge, bedre kommunikation med kundeservice via appen og en totalt revideret graffunktion, der bør gøre kurverne relevante for både hobbyinvestorerne og de aktive tradere.

Tak for at tage dig tid til at opdatere os på app-udviklingen. Hav en god sommer!

Tak og i lige måde – og glem nu ikke din power bank, når du skal på ferie!

Læs mere og download Nordnets app her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link