Nordnetbloggen

GreenMobility: År 1 efter børsnoteringen

I denne uge er jeg kommet godt op at køre. Jeg har fået et lift af bestyrelsesformand i GreenMobility, Henrik Isaksen, og vi kører en tur rundt i det københavnske delebils-marked. Vi skal bl.a. tale om kundevækst, kørte ture og km, nutid, fremtid og økonomiudsigter, men det kommer også meget til at handle om erfaringer med den børsnotering, som forvandlede GreenMobility sidste sommer fra privat til en mere offentlig virksomhed.

Hør bl.a. mere om

  • Hvordan det første hele regnskabsår er gået?
  • Om udviklingen indtil nu er som forventet?
  • Hvor mange ture GreenMobilitys bybiler kører dagligt?
  • Hvorvidt GreenMobiltys målsætning om at nå en 20 dobling af kundemassen indenfor 3 år skal nås og om den overhovedet er realistisk?
  • GreenMobilitys erfaringer med at blive børsnoteret
  • At det at blive børsnoteret handler om mere end blot om salg af aktier og kapital til den rigtige pris, men også kan og skal bruges som afsæt for at øge omtale, skaffe ambassadører, åbning til risikovillig kapital m.v.
  • Rådgiverne er dygtige nok og om det finansielle Danmark er klar til at børsnotere mindre selskaber
  • Udfordringer med ”one-size-fits-all” for mindre, men meget agile selskaber

Og meget andet i underkanten af de 40 minutter, hvor det naturlige lydkrydderi til podcast optaget ”on-location” og i bevægelse i en el-bil kommer fra blinklygter, generel københavnsk trafikstøj og kørsel over dæksler.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld