Nordnetbloggen

Er du bedre til at investere end Nordnets landechef?

Ved du, hvordan din portefølje klarer sig i forhold til f.eks. aktieeksperten Thorleif Jacksons, Millionærklubbens eller måske en af dine venners porteføljer? Hvis du har delt din portefølje på det sociale netværk Shareville, så giver en ny funktion dig hurtigt et billede af, hvordan du har klaret dig sammenlignet med lige det Shareville-medlem eller indeks, du har lyst til.

Herunder kan du se, hvordan Max Gandrups (Nordnets danske landechef) portefølje har klaret sig sammenlignet med en af Millionærklubbens porteføljer:

Du kan sammenligne din portefølje med andres på Shareville

Læs også: 20 procents afkast det seneste år – hør, hvordan Rico passer sine aktier

Sådan sammenligner du med en portefølje eller et indeks

Hvis du vil sammenligne din portefølje med et andet Shareville-medlems portefølje, så finder du funktionen, når du er på din portefølje og har valgt ”Udvikling”. I bunden klikker du på ”Søg fond eller portefølje” – og her kan du så taste navnet ind på det medlem, som du vil sammenligne dig med. Du kan også sammenligne med indeks fra alle fire nordiske lande.

Sådan kan du sammenligne din portefølje

Læs også: Se, hvilke investeringsforeninger de bedste investorer køber

Få inspiration fra andres porteføljer

Hvis du vil finde andre medlemmer, som du kan sammenligne dig med eller få ny inspiration fra, så vælger du ”Medlemmer” i den øverste menu. Nu kan du sortere på flere forskellige ting. Alt efter om du vil finde de mest populære medlemmer eller dem med det bedste afkast eller den højeste sharpe ratio. Når du har valgt det, så kan du igen sortere på aktivitet, antal af værdipapirer i porteføljen, land og aktivitet. Og så får du en liste, hvor du kan vælge lige de medlemmer, som du har lyst til at følge.

Find en ny portefølje på Shareville

Se filmen – og hør, hvordan Marc bruger Shareville:

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

5
Efterlad en kommentar

avatar
nyeste ældste mest populære
Gæst
Gæst
Godt initiativ -og så et lille irritationsmoment. Hvordan kan man se at det er millionærklubbens portefølje? Der står jo bare “portefølje.” Er det ikke muligt at få MK-drengene til at kalde deres porteføljer noget meningsfuldt, så man kan se hvad der er hvad eller hvem der er hvem? Evt. kan jeres altid hjælpsomme supportafdeling assistere 🙂
Gæst
Gæst
Lidt OT, beklager. Nu gravede jeg lige de præcise oplysninger frem. Beggge MK-depoter står anført som Millionærklubben Aktiedepot -så man kan ikke umiddelbart se hvem der er hvem.
Gæst
Gæst
Irritationsmomentet er at opgørelsen ikke tager hensyn til skat når det er en pensionsportefølje. Din PAL skat bliver debiteret året efter og sænker dit afkast i det følgende år. Man kan diskutere hvordan det skal håndteres men det skal i hvert fald ikke håndteres på den måde.
Gæst
Gæst
serty
Gæst
Gæst
Hej Kunne i ikke lade gårsdagens kurser stå til i opdaterer p. rapporten, så man kan se kursændringerne selv om man først kommer ind efter børsens lukketid, og i weekenden feks. til søndag aften.

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link