Nordnetbloggen

Jeg hedder Fabian, og jeg har udviklet Shareville

Fabian Grapengiesser

Jeg ved ikke, om du har hørt om Shareville, så jeg starter med at forklare, hvad det er.

Ideen til Shareville blev født, da jeg arbejdede hos SEB. Jeg så, hvor mange kunder der var fantastisk dygtige til at investere deres penge. Men samtidig så jeg, hvor mange der slet ikke havde den viden, som er nødvendig for at tage gode investeringsbeslutninger. Så min tanke var enkel; tænk, hvis man kan samle dem, som virkelig kan få deres penge til at vokse med dem, som ikke kan?

Jeg troede så meget på min idé, at jeg sagde mit job op og begyndte at arbejde på at udvikle Shareville sammen med min kompagnon. I begyndelsen var Shareville bare et community, hvor man kunne bygge og følge hinandens fiktive porteføljer.

Nu er vi gået sammen med Nordnet, og det gør det muligt for vores brugere at følge andres rigtige porteføljer i realtid (værdipapirer, udvikling og handler – ikke hvor mange penge de har).

Nordnets Innovationschef Jan Dinkelspiels har skrevet et blogindlæg på svenske Nordnetbloggen.se fra dengang Shareville blev en del af Nordnet sommeren 2013. Du finder indlægget her (på svensk)

Lige nu er vi inde i en betaperiode, hvor et begrænset antal brugere tester Shareville og hjælper med at finpudse de sidste detaljer. Vil du være med og få adgang til tusindvis af dygtige Nordnet-kunders depoter i hele Norden? (Og som ikke bare snakker, men som rent faktisk viser, hvordan de får deres egne penge til at vokse) Så tilmeld dig listen her, så kontakter vi dig, når vi er klar til at tage nye testbrugere ind.

Det er tid til forandring i finansverdenen – kom med!

Indlægget er oversat fra svensk.

Se et interview med mig her:

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link