Nordnetbloggen

#Investeringspodcasten finder ud af, om ULV’en kommer?

I 9. episode af#Investeringspodcastenser Hansen og Larsen på, hvilken vending investorerne har i sigte – bliver det en U-, L- eller V-formet vending? Hansen og Larsen udspiller de tre forskellige scenarier i studiet og ser på, hvordan det i så fald influere den måde, investorerne kommer til at agere på. Få også svaret på, hvad den absolutte katalysator for roligere tider på aktiemarkedet er i følge Hansen og Larsen.

Og kan man egentlig som investor med en lavere eller middel risikoprofil stadig finde aktier at investere i, når markedet bevæger sig med store bølger? Hansen og Larsen ser på stjernepriser vs. stjerneselskaber.

Få også en aktuel status på oliepriserne, herunder OPEC- og pluslandenes seneste oliecut – hvilken betydning har det for oliepriserne?

Men det er ikke kun oliepriserne, der har det hårdt i øjeblikket. Bankaktierne kæmper hårdt i denne Coronakrise. Få sammenligningen fra nu og til finanskrisen for bankaktierne i USA og Europa. Hvilken recovery er der i sigte?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld