Nordnetbloggen

17. afsnit af #Investeringspodcasten om comeback til aktieindeks og den igangværende sektorrotation

Hansen og Larsen ser i 17. afsnit af#Investeringspodcastenpå comebacket til globale aktieindeks og den likviditet, der på trods af coronakrisen fortsat er tilstede – men hvad siger risikobarometeret for et overophedet marked? Er der flere stigninger i vente?

Men også den igangværende sektorrotation påvirker udviklingen i mange aktiekurser lige nu – investorerne bevæger sig fra sikker havn i pharma-aktier hen imod mere cykliske aktier, som er en af årsagerne til, at DAX’en lige nu er det indeks, der er steget mest siden bunden midt marts. Hvad er det tyskerne har gjort så godt? Eller viser indeksstigningen ikke hele billedet?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.







Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld