Nordnetbloggen

Investér i fremtidens teknologi med ETF’er

I de sidste ti år har den teknologiske udvikling ændret vores liv på flere måder, end nogen kunne have forestillet sig. I løbet af denne periode er der dukket virksomheder op, der løser problemer, som slet ikke eksisterede for ti år siden, og forbrugernes behov og efterspørgsel har ændret sig i takt med udviklingen.

Den teknologiske udvikling og forandring vil fortsætte med at accelerere og skabe bølger af disruption samt nye muligheder.

Kunstig intelligens, kødfri burgere og robotteknologi, for blot at nævne nogle få, er eksempler på teknologiske fremskridt, der vil forme samfundet i det næste årti. Og visse virksomheder vil, mere end andre, være særligt godt positioneret til at drage fordel af de teknologiske gennembrud.

Disse fremtidsudsigter har skabt adskillige muligheder for investorer, der leder efter nyt brændstof til deres porteføljer. Investeringsstrategier bør derfor tilpasses udviklingen.

Så hvordan kan investorer positionere sig bedst muligt for at drage fordel af teknologisk innovation?

For det første skal vi lytte til ledelsen i progressive virksomheder for at få en bedre forståelse af nuværende og fremtidige drivkræfter, og hvordan denne udvikling påvirker mange aspekter af en virksomhed og dens konkurrenter. Dette vil hjælpe os med at kunne identificere potentielle vindere og tabere.

Der går måske noget tid, før en af ​​disse virksomheder udvikler det hoverboard, som blev skildret i filmen Tilbage til Fremtiden fra 1989, til perfektion. Men vi mener, at der er virksomheder derude, der har potentiale til at skabe teknologiske forandringer, som hidtil har været utænkelige.

For det andet har investorer nu avancerede værktøjer til at få eksponering over for de fremtidige vindere mere systematisk. I stedet for at forsøge at udpege den næste Google, Amazon eller Facebook på egen hånd kan du nu udnytte specifikke temaer med ETF’er, der tilbyder diversificeret eksponering for en række megatrends, herunder teknologiske gennembrud.

Megatrends er stærke, transformative kræfter, der kan ændre den globale økonomi, erhvervslivet og samfundet.

Investering i teknologiske gennembrud med iShares

Vores serie af tematiske fonde giver investorer mulighed for at drage nytte af megatrends og giver eksponering over for virksomheder med potentielt højere indtjeningsvækst, hvilket kan give et bedre investeringsafkast på længere sigt.

Den megatrend, vi kalder for teknologiske gennembrud, åbner for en række børshandlede fonde (ETF’er) med fokus på specifikke temaer såsom digital sikkerhed, elbiler og robotteknologi.

Klik her for at læse mere om, hvordan BlackRock kobler megatrends til specifikke investeringstemaer og -fonde, der understøtter dine investeringsmål og forventninger til fremtiden.

Din investering er forbundet med risici. Værdien af investeringer og afkastet herfra kan både falde og stige og er ikke garanteret. Investoren får muligvis ikke det fulde investerede beløb tilbage. Historisk performance er ikke nogen pålidelig indikator for nuværende og fremtidige investeringsresultater og bør ikke være den eneste faktor, der tages højde for, når man udvælger investeringsprodukt og -strategi.

Dette materiale er udelukkende egnet som information og udgør ikke et tilbud om eller invitation til nogen om at investere i nogen af BlackRocks fonde og er ikke blevet udarbejdet i forbindelse med sådanne tilbud.

© 2019 BlackRock, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. BLACKROCK. MKTGM1219E-1029092

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link