Nordnetbloggen
Nordnet Danmark
Nordnet

Infront Web Trader – Lær vores nye handelsapplikation at kende

I december kan du vinke farvel til vores gamle handelsapplikation, Wintrade. Vi har indgået et samarbejde med Infront, og du kan derfor få handelstjenesten Infront Web Trader i stedet for. Vi lukker Wintrade ned, fordi applikationen er forældet, og det ikke er muligt at videreudvikle på den. Og vi ønsker at tilbyde dig de bedste værktøjer indenfor opsparing og investering. Infront er en ledende aktør indenfor handelstjenester, derfor er det naturligt, at vi tilbyder en tjeneste i samarbejde med dem.

Har du lyst til at prøve Infront Web Trader, kan du gøre det gratis i 14 dage. Læs mere om den nye handelstjeneste her.

Løbende opdateringer

Flere af vores kunder har allerede testet den nye handelstjeneste, og vi har fået mange gode tilbagemeldinger. Baseret på dem har vi foretaget nogle opdateringer og har forbedret den tekniske analysedel, ligesom det er blevet lettere at lave personlige arbejdsflader.

Feedback fra vores kunder

Vi arbejder tæt sammen med Infront om at forbedre handelsapplikationen, både for dem, som ikke har brugt en lignende tjenester før, og for dem, som er vant til at bruge Wintrade. Hvis du også har feedback, så vil vi gerne modtage den, så vi sammen med Infront kan udvikle en moderne og brugervenlig handelstjeneste.

Nedenfor kan du se de nogle af de spørgsmål og den feedback, vi har fået.

Jeg kan ikke li’ den sorte baggrundsfarve

Den sorte baggrundsfarve er populær blandt mange aktive investorer, men du kan let ændre baggrundsfarven til hvid. Det gør du oppe i højre hjørne under Indstillinger. Her kan du også ændre sprog og valuta.

Hvor finder jeg mine egne kurslister?

Du kan ikke se dine egne kurslister fra Wintrade eller nordnet.dk, men du kan nemt lave nye personlige kurslister. Du kan klikke på Mine lister længst nede på skærmen. Under Mine lister kan du lave en helt ny kursliste og så vælge aktierne og de andre instrumenter, som du vil følge. Du finder også dine egne lister i sidebaren under Mine lister.

Kan jeg lave mine egne arbejdsflader, ligesom i Wintrade?

Ja, du kan også lave dine personlige arbejdsflader Infront Web Trader, og du kan også tilpasse dine widgets, så de fylder hele skærmbilledet. Vi anbefaler dig at se vores e-learning videoer ”Valgmulighederne når du opbygger dine egne arbejdsflader” og ”Praktisk eksempel på at opbygge din egen arbejdsflade”, så kommer du hurtigt i gang. Vi har også lavet et antal foruddefinerede arbejdsflader, som du finder i bunden af skærmen og i menuen.

Hvorfor kan jeg ikke se ordredybden?

Ordredybde er ikke inkluderet i grundpakken for Infront Web Trader. I løbet af testperioden kan du kontakte Nordnet for at aktivere tillægstjenester. Efter testperioden aktiverer du tillægstjenester længst oppe i højre hjørne, hvor du vælger Min profil og Abonnement. Bemærk, at tillægstjenester er betalingstjenester – som kommer oveni prisen for grundpakken.

Hvorfor kan jeg ikke se realtidskurser fra Oslo Børs?

Realtidskurser fra Oslo Børs er tillægstjenester i Infront Web Trader og indgår ikke i grundpakken, som det gjorde i Wintrade. Infront tager et distributionsgebyr for at tilbyde denne kursinformation. Efter testperioden aktiverer du tillægstjenester længst oppe i højre hjørne, hvor du vælger Min profil og Abonnement. Bemærk, at tillægstjenester er betalingstjenester – som kommer oveni prisen for grundpakken.

Jeg kan ikke vælge perioder i indikatorerne i graferne for teknisk analyse?

En af nyhederne i den seneste version var netop at forbedre graferne, så du nu også kan vælge perioder i indikatorerne.

Hvorfor kan jeg ikke se mit alias/navn på mine forskellige depoter i Infront Web Trader?

Dette var også en af nyhederne, så nu kan du se de samme alias/navne i dine depoter i Infront Web Trader, som du har navngivet dem på Nordnets hjemmeside.

Af andre nyheder kan nævnes, at du nu har en topbar øverst, som viser depotværdien, tilgængeligt beløb for handel og udviklingen i dag. Snart vil du også få adgang til antallet af ordrer og handler i topbaren.

Vil du have hjælp til at komme i gang med Infront Web Trader?

Hvis du vil se, hvordan de forskellige funktioner fungerer på Infront Web Trader, så har vi lavet en række instruktionsfilm, som du kan se her.

Webinar

Du kan også få en introduktion til Infront Web Trader på vores webinar den 23. november kl. 16:30-17:15. Her får du et indblik i de mange muligheder, og det er selvfølgelig muligt at stille spørgsmål undervejs og efter præsentationen. Tilmeld dig webinaret her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

4
Efterlad en kommentar

avatar
nyeste ældste mest populære
Chr
Gæst
Chr

HVIS Infront Web Trader findes på Nordnet-siden, er den i hvert fald ikke nem at finde.
Er der et direkte link et sted?
På forhånd tak.

ThomasGehlert
Gæst
ThomasGehlert

Hej Chr

Du kan finde linket til information om Infront Webtrader her:
https://www.nordnet.dk/kampagner/Infront-Web-Trader.html

På denne side er der også direkte adgang til prøve versionen i 14 dage.

Herefter vil du altid kunne tilmelde/framelde Infront Webtrader via “mine aftaler og abonnementer”. Når du er tilmeldt infront webtrader så kan du altid finde adgang til den via fanen “handel – Infront Webtrader”.

Venlig hilsen
Thomas

René
Gæst
René

Hej
Er ved at afprøve Infront Web Trader og undrer mig over prisen på 99 kr for basis pakke og 77 kr for ordredybde … altså ca. 2000 kr. om året for en service som er gratis nu (via Web Trader).
Synes ikke det er i orden … øv

ThomasGehlert
Gæst
ThomasGehlert

Hej René I stedet for vores nuværende Webtrader funktion kommer den nye opdatering af Nordnet.dk som bliver frigivet 3 januar 2018. Her vil du have mulighed for at se de samme informationer som i den nuværende Nordnet webtrader. Der vil i løbet af 2018 følge flere og flere opdateringer som vil være med til at forbedre oplevelsen og tilføje endnu flere funktioner. På Nordnet.dk har du altså forsat mulighed for at få ordredybde informationer i flere lag via snapshots, uden det koster noget – præcist som i dag. Infront Webtrader erstatter vores nuværende betalings platform Wintrade. I øjeblikket koster Wintrade… Læs mere »

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nordnets nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link