Nordnetbloggen

Fordoblet medlemstilgang i Aktionærforeningen under krisen

Nye, stærke tilbud og større synlighed har virket.

“Siden krisen begyndte har vi oplevet en fordobling i antallet af ugentlige indmeldelser i foreningen”, sådan lyder det fra direktør Mikael Bak fra Dansk Aktionærforening. “Det handler om, at folk har fået øjnene op for hvor meget uafhængig information og analyser betyder i en krisetid. Samtidig er foreningen blevet mere kendt – blandt andet med vores nye TV-program, flere nyhedsbreve og stærke online kurser. Og så taler vi med en fælles stemme til politikerne, så vi rent faktisk gør en forskel for de private investorer. Det viste vi i efteråret, hvor vi havde en meget stor indflydelse på, at aktiesparekontoen overlevede – og blev styrket,” fortsætter Mikael Bak, der glæder sig over det sammenhold, som de private investorer viser midt i en krisetid.

“Vi har brugt coronakrisen til at introducere en masse nye initiativer for fremtidens Aktionærforening,” fortæller Mikael Bak. “Vi skal ikke konkurrere med de andre aktører derude, men være den sikre, uafhængige havn, hvor alle private investorer kan lægge til og være sikre på, at deres interesser bliver varetaget. Der hvor man får gode, solide investeringsråd og inspiration. Det handler om investering, og ikke spekulation, derfor skal vi være både inspirator og vagthund, og ikke bare gå efter kortsigtede gevinster.”

Nye initiativer virker.

Direktøren fremhæver særligt følgende nye initiativer, som har gjort en forskel for fremgangen:

  • Nye online investorkurser og møder
  • Det nye TV-program “Aktionærerne”
  • Ugentlige nyhedsbreve
  • Nyt layout til de ni magasiner af Aktionæren
  • Mere end 150 uafhængige analyser årligt
  • En styrket indsats overfor politikerne
  • Adgang til flere rabatter og events

Særligt tilbud til Nordnets kunder.

Lige nu får kunder hos Nordnet en gratis prøve på et bredt udvalg af Dansk Aktionærforenings indhold, der ellers er forbeholdt foreningens medlemmer. Klik her for at få adgang til indholdet.

Der bliver lyttet.

Nordnet og Aktionærforeningen har en lang række fælles interesser, når det handler om et styrket aktionærdemokrati og om at få flere nye investorer om bord. Det fortæller Mikael Bak, der hæfter sig ved at både Nordnet og investorernes forening har oplevet fremgang gennem krisen:

“Vi er godt på vej mod 15.000 medlemmer, og snart hedder milepælen 20.000 danskere, der skal være med til at tegne fremtidens aktiemarked,” beretter direktøren og slutter af: “Jo flere medlemmer vi er, jo mere, bliver der lyttet til os på Christiansborg, og når vi taler på selskabernes generalforsamlinger. Heldigvis oplever vi, at både politikere og medierne lytter. Vi arbejder intenst på at fortælle de forskellige partier, at de skal sikre bedre rammevilkår for de private investorer, så vi kan få mere privat kapital ud til danske virksomheder, og samtidig skabe bedre afkast til danskerne.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.







Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld