Nordnetbloggen

Februar måneds mest populære aktier

Danske aktier.

AktieNye investorer
Lundbeck513
FluoGuide475
ISS413
Danske Bank403
Maersk B307
SAS293
cBrain250
Konsolidator174
Maersk A140
Orphazyme137

FluoGuide

Medicinalvirksomheden FluoGuide er ny på toplisten, og har set en stor tilgang af nye investorer i februar måned. Virksomheden fik i slutningen af januar en kapitalforøgelse på lidt over 8 millioner kroner.

Danske Bank

Danske Bank-aktien er endnu engang på toplisten. De mindre kursfald den seneste tid, kan have været medvirkende til, at investorerne har købt op i aktien.

Konsolidator

Efter en børsnotering i 2019 har kursen for Konsolidator-aktien haft raketfart. En mindre nedgang i aktiekursen kan have fået nye investorer til at købe sig ind.

Hør Konsolidators stifter og direktør, Claus Finderup Grove, gennemgå regnskabet og fortælle om tiden efter børsnoteringen.
Se webinaret: Konsolidator – et halvt år efter børsnotering

Internationale aktier.

AktieNye investorer
Norwegian391
Nel278
Precigen, Inc.255
Saxlund Group AB241
Teva226
Expres2ion Holding221
Huhtamäki OYJ199
Powercell Sweden193
Tesla168
AVEO Pharmaceuticals127

Nel ASA

Den norske hydrogenaktie NEL steg i starten af februar og frem til den 20. februar mere end 50 %. Dog faldt aktien ned til lige omkring start-niveauet mod slutningen af måneden – samme tidspunkt, hvor mange andre aktier også faldt udelukkende grundet Corona-nervøsiteten. Aktien rammer sin laveste kurs fredag den 28. februar, hvor handelsvolumen tager et gevaldigt hop.

Norwegian Air Shuttle

Luftfartsselskabet Norwegian har set deres kurs falde med over 50 % den seneste måned, hvilket en del nye investorer har benyttet til at købe op i aktien. Luftfart er, som Per Hansen tidligere har udtalt, nogle af de første til at mærke økonomisk turbulens. Det har også været tilfældet i forbindelse med Coronavirusset.

Lyt til 3. afsnit af #Investeringspodcasten med Hansen og Larsen, der netop taler om effekterne af Coronavirus hos luftfarts- og shippingaktierne.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld