Nordnetbloggen

Få unik adgang til en eksklusiv type investering

Dette indlæg er markedsføring.

Tekst og indhold er leveret af SKAGEN Fondene og skal ikke ses som en anbefaling fra Nordnet.

Med lanceringen af SKAGEN Insight, bliver det for første gang muligt for alle, at investere side om side med de mest attraktive aktivistkampagner i verden.

Da SKAGEN Insight blev lanceret i Danmark i januar 2018, var det første gang nogensinde, at investoraktivisme blev tilgængelig for et bredere publikum. Aktivisme er et fænomen, der er blevet modnet henover de seneste par år, hvor aktivisterne har opnået stigende erkendelse blandt traditionelle aktionærer samt adgang til større kapitalpuljer. Dermed kan de udfordre selskaberne i stadigt højere grad internationalt. Denne vækst giver Insight og fondens skyggeaktivist-strategi betydelige investeringsmuligheder.

Introduktion til aktivistiske investeringer

Mange selskaber klarer sig ringere, end de har potentiale til, hvilket ikke er optimalt for selskabernes aktionærer. Aktivistiske investorer er villige til at gøre noget ved dette, hvis forbedringspotentialet er stort nok. Aktivister er en gruppe investorer – typisk en fond – som køber en større andel af selskabet, og via denne andel får de indflydelse på udviklingen af selskabet. I samarbejde med selskabets ledelse laver de en plan for, hvordan selskabet kan forbedre værdien af selskabets aktier. Dette arbejde kommer selskabet og alle selskabets aktionærer til gode.

Se webinaret – hvad er en aktivistisk investor? Starter et minut inde i optagelsen.

SKAGEN Insight skygger de bedste aktivister i verden

SKAGEN Insight arbejder ikke som en klassisk aktivistinvestor. Fonden er ikke selv direkte involveret i aktivistkampagnerne, men går ind og køber andele i de mest lovende selskaber, som aktivisterne har købt andele i. Dermed får du, som investor i SKAGEN Insight, unik adgang til en meget eksklusiv og nøje udvalgt portefølje af selskaber, der alle indeholder et stort forbedringspotentiale.

Kort om SKAGEN Insight

  • SKAGEN Insight er den første fond i Europa, der sammensætter en portefølje på baggrund af de mest attraktive aktivistkampagner i verden.
  • Aktivistisme er en metode, hvor investorerne arbejder aktivt for at forbedre værdien i de selskaber, de er investeret i.
  • Formålet med fonden er at tilbyde den samme eksponering som en traditionel aktivistfond, men på en langt mere omkostningseffektiv måde.
  • Fonden giver en lavere risiko end den, der er forbundet med traditionelle aktivistfonde.
  • Porteføljen tilbyder en god risikospredning med hensyn til geografi, brancher og hovedaktørerne i aktivistfondene.
  • SKAGEN Insight er den første aktivistiske fond, der er rettet mod private investorer.

Du kan handle SKAGEN Insight via Nordnet.

Partner
PartnerPartner
Partner

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link