Nordnetbloggen

Er H+H på plads efter opkøb og kapitaludvidelse?

Denne udgave af #pengemedper er optaget på Dansk Aktionærforenings Investordag den 12. juni 2018 i Århus. De seneste måneder har H+H haft travlt med opkøb i Polen og Tyskland/Schweiz; en fabriksudvidelse i England og aktiekapital-udvidelse på mere end 500 mio.

Med mig i dag har jeg Vice President for Business Development & IR, Bjarne Pedersen, og jeg vil forsøge at finde ud af om H+H nu er ”på plads” efter en række opkøb?

Hør bl.a. mere om

  • Hvad H+H laver?
  • H+H har lavet en række transformerende opkøb samt investeringer de seneste måneder. Hvordan kommer det til at ændre H+H?
  • For 10 år siden stod H+H med et optimeret produktionsapparat. Så kollapsede verden; det samme gjorde indtjeningen, men gælden bestod. Denne gang er anderledes, fordi gælden er meget mindre i forhold til forretningsomfang, men ellers kan det ligne noget fra dengang. Hvor stor er risikoen for at det bliver ”10 år senere” med opbygning af kapacitet (for) sent i konkunkturforløbet?
  • Er produktionen i UK kommet helt op i fulde omdrejninger?
  • Kan H+H sælge det som de producerer i England?
  • Ser H+H nogen M&A interesse i industrien. Xella forsøgte at overtage H+H for 6 år siden, da selskabet var allermest sårbare. Er der nogen reel ”bevægelse” på det marked?
  • H+H har guidet en indtjening på 350-390 mio. for EBITDA for 2018, men der er en række ”ekstraeffekter” i de tal i og med at tilkøb og investeringer sker indenfor året. Med det som H+H ved i dag, hvordan vil et ”helt helår” se ud med de tilkøb, som H+H har lavet inklusive forventede synergieffekter; med uændrede råvare- og valutakurser?
  • Rusland bliver ved med at være et problem. Hvordan ser fremtiden ud der? Kan H+H sælge det til en god pris (bogført værdi), hvis de besluttede det?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link