Nordnetbloggen

Du kan selv øge din fremtidige løn

Vi nævner tit, at du slipper for unødvendige gebyrer, når du flytter til os. Og det passer faktisk. Hos os er der ingen skjulte gebyrer – du betaler kun for de tjenester, du bruger. Når du investerer din pension i aktier, investeringsforeninger eller ETF’er, så betaler du kurtage – og vælger du udenlandske værdipapirer til depotet, så betaler du for at veksle pengene.

Flytter du din pension til os, kan det betyde en forskel på flere hundrede tusinder i sidste ende. Hvis du eksempelvis betaler et gebyr på 0,50 % hos dit nuværende pensionsselskab, så tænk på, hvor mange penge det kan blive til, når du betaler dem år efter år efter år…

Frihed til at vælge selv

Det starter måske med, at du vil undgå de unødvendige gebyrer, men der er også mange, der sætter pris på, at de selv kan vælge, hvad deres pension skal investeres i. Måske går du op i, at det skal være aktier og investeringsforeninger med fokus på bæredygtighed – eller måske vil du investere i biotek eller børsnoteringer – hos Nordnet vælger du 100 % selv.

Men du behøver ikke at stå helt på egne ben – vi har værktøjer, der kan hjælpe dig med at fylde depotet op. Med Nordnet Smarte Porteføljer bliver du rådgivet til vælge den Smarte Portefølje, der passer til dig og dit risikoniveau. Vores Investeringsguide kan hjælpe dig med at vælge investeringsforeninger – og på det sociale netværk Shareville, kan du læne dig op ad andre investorer og se, hvilke aktier de har i porteføljen.

Få hjælp med at flytte

Det virker måske lidt uoverskueligt at flytte en pensionsopsparing. Men vores pensionsmedarbejder, Nicklas, er klar til at hjælpe dig hele vejen. Sammen finder I ud af, hvilke ordninger du kan flytte til Nordnet. Han kan også hjælpe dig med at udfylde de nødvendige blanketter.

Sådan foregår en flytningen

Pensionen er din fremtidige løn

Det der med pension – det kan godt føles lidt abstrakt og noget der ligger langt ude i fremtiden. Men tænk på, at pension er din fremtidige løn. Og det er nu, du kan påvirke den. Du kan selv tage magten over din fremtidige løn – lad ikke gebyrer æde den op.

Bestil en uforpligtende samtale – og se, om du kan flytte din pensionsopsparing til Nordnet.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Efterlad en kommentar

avatar

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link