Nordnetbloggen

Dobbelt top på vej i SP 500?

Reddede S&P500 sig selv i fredags eller var det ”bare” en stakket frist? På dagsniveauet er der etableret et salgssignal, og de glidende gennemsnit 8 og 24 dage er blevet brudt oppefra og har etableret et ”Death Cross”.


På ugebasis er der fortsat købssignal i Bollingerkanalen, mens de glidende gennemsnit 8 og 24 uger er tæt på at blive brudt oppefra og samtidig er signalmodellen Parabolic gået i salg. MACD bevæger sig vandret på ugebasis mens RSI har ramt 40. Momentum er faldende på ugebasis.
Nærmest støtteniveau er ved 2850 og herefter i niveauet 2750. Kommer kursen under 2800 er formation tegnet til en dobbelt top.
Strategi: Afvent udviklingen.

S-H-S formation i Dax?
Frankfurt Dax 30 er ved at etablere en skulder-hoved-skulder formation og bliver den formation til noget som det fremgår i grafen, så måler man fra hovedets top (linie 1) og ned til halslinien (Ha) og forskyder det nede (linie 2) og dermed er nærmeste støtteniveau ved niveauet 10.600 (St) og herefter i niveauet 10.300, hvor indekset var i december.

RSI og Momentum har på ugebasis tabt pusten og er i en faldende tendens. MACD er endnu ikke ramt af tilbagefaldet, og det kan heller ikke ses i signalmodellerne på ugebasis. Momentum på månedsniveauet har ligeledes etableret en topformation. Nærmeste modstandsniveau er ved 12.600 og herefter ved niveauet 13.000, mens nærmeste støtteniveau er ved 11.600 og herefter i niveauet 10.800-11.000.
Strategi: Salgssignal i DAX.

Graferne er fra Vikingen.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Vil du have inspiration til dine investeringer?

Ved at give samtykke til at modtage løbende kommunikation fra os, får du mulighed for at få inspirerende tips om bl.a. relevante investeringsmuligheder, børsnoteringer, webinarer, markedstrends og pension.Jeg bekræfter, at jeg gerne vil modtage tips, inspiration og nyheder fra Nordnet. Herunder nyhedsbreve, information om tilmelding til webinarer samt spændende information omkring investering, pension, kreditmuligheder og nye produkter. OBS! Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på Afmeld i bunden af mailen. Vil du vide mere om, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld