Nordnetbloggen

Det nye Nordnet i Danmark!

Siden årsskiftet har du kunne følge arbejdet med vores nye website via mine blogindlæg. Formålet har dels været at give indblik i, hvordan arbejdet går, og hvad du kan forvente. Men det har også været vigtigt for mig at få dine input på de sider, vi har designet og lanceret – al den feedback, vi har fået, har været virkelig værdifuld for vores arbejde.

Da jeg startede med at blogge, havde vi næsten 180 sider fra det gamle site, som skulle have nyt design, integreres med andre sider eller lukkes ned, inden det nyt website kunne blive færdigt. Vi tog udgangspunkt i, hvilke sider du og andre kunder bruger mest, og dem har vi så fokuseret på. Ud af de 180 sider er der kun få tilbage. Men vi har været nødt til at prioritere, derfor er der omkring 40 sider, der må vente til senere.

For at forbedre kundeoplevelsen satte vi turbo på arbejdet med siderne, så du og andre kunder kunne slippe for at hoppe frem og tilbage mellem to forskellige sites. Og det er derfor med en vis stolthed og glæde, at jeg nu kan fortælle, at vi nærmer os lanceringen af det nye nordnet.dk i Danmark.

I juni blev de norske kunder som de første flyttet over på det nye website. Og nu er turen kommet til Danmark. Det betyder, at du helt automatisk lander på det nye website, når du skriver nordnet.dk i din browser den 2. september efter kl. 17.30. Her vil du blive mødt af nye funktioner, mere data og et helt nyt design.

Næste gang du skal finde nye investeringsforeninger, ETF’er og internationale fonde til din portefølje, så synes jeg, du skal prøve en af vores nye screenere. De giver dig mulighed for at sortere på mange forskellige parametre – du kan for eksempel vælge værdipapirer med en lav CO₂-risikoværdi.

En anden feature, som du får kvit og frit på det nye nordnet.dk, er streamede realtidskurser og ordredybde på de nordiske børser året ud. Lige nu er de live på instrumentsiderne, når du afgiver ordrer. Vi arbejder på at udvide, så du også får streamede realtidskurser på overvågningslister og aktielister.

Hvis du ikke allerede har været inde og teste det nye site, så kan du gøre det her. Og kom endelig med feedback eller ønsker til nye funktioner – også selvom vi ikke kan bygge dem alle på en gang. Hele Nordnet ser frem til at vise det nye website frem!

Bedste hilsner / Rasmus Järborg

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
ældste
nyeste mest populære
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Mikkel
Mikkel
2019-09-02 21:30
Måske en vanesag, men savner umiddelbart allerede “det gamle Nordnet”. Det er for mig frustrerende ikke at kunne se både gevinst/tab for dagen, samt urealiserede gevinst/tab på samme overbliksbillede. Det samme gælder belåningsgraden, der nu heller ikke fremgår her. Alt dette var for mig med til at skabe et bedre overblik, som jeg nu savner.
Poul Pedersen
Poul Pedersen
2019-09-05 00:40
Hvordan får man et brugbart pdf-print af de nye depotoversigter? Jeg har prøvet portræt og landskab med mine 4 browsere i Win-10. De enkelte papirer i depotet printer med teksten oven i sig selv og der mangler en del, så det er ubrugeligt. Der var aldrig problemer ved print af depotoversigterne på det gamle Nordnet.

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Nyhedsbrev.
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
Tilmeld
Nyhedsbrev.

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.
Tilmeld
close-link