Nordnetbloggen
Flemming Kozok
Aktiv investor

Bogudgivelse – ”Traders of The New Era”

For ganske nyligt er tilføjet en interessant bogudgivelse til listen over bøger om trading og strategi til brug i aktiv handel. Undertegnede er så privilegeret at være dedikeret første interviewkapitel af denne bog. Interesserede vil således også kunne læse mere om min egen strategi i kapitlet som er tituleret ”Flemming Kozok – The Big Bet Sniper”.

Bogen, ”Traders of the New Era”, kan ses ved at klikke på dette link:

(preview af bogen er tilgængeligt ved klik på ”Look Inside” i venstre side)

”Traders of the New Era” er skrevet af trader Fernando Oliveira med forbillede af Jack Schwagers’ to legendariske bøger ,”Market Wizards”. Den søger således at gøre Jack Schwager kunsten efter, blot med øget fokus på hvorledes handlere i dag justerer strategier til også at overvinde nyere tiders ændrede strukturer i markedet, herunder HFT/algoritmers øgede dominans.

De bøger jeg personligt altid har anbefalet i forbindelse med aktiv handel har været netop de to bøger, ”Market Wizards”, udgivet af Jack Schwager: Interviews with Top Traders og Conversations with America’s Top Traders”.

Hertil kommer naturligvis min personlige favorit, Edwin Lefevres Reminiscences of a Stock Operator”.

Grundlæggende for disse bøger gælder at de kan informere en utrolig masse omkring tankegange og arbejdsprincipper hos succesrige handlere. På mange måder uvurderlig viden til brug i egen aktivitet. – Til denne liste tilføjes hermed bogen Traders of the New Era”.

Som nævnt vil interesserede i denne bog således også kunne læse mere om min egen trading & strategi i kapitlet som er tituleret ”Flemming Kozok – The Big Bet Sniper”.

 

/ Følg løbende mine opdateringer på twitter.com/flemmingkozok

/ VIDSTE DU: At jeg tilbyder personlig undervisning i Active Trading? Hør mere via e-mail: flemmingkozok@gmail.com

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

Efterlad en kommentar

6 Kommentarer på "Bogudgivelse – ”Traders of The New Era”"

avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest populære
René
Gæst
Meget spændende Flemming. Jeg satser på at få læst bogen. Som jeg før har nævnt er du fantastisk eksponent for at trading kan lade sig gøre. Folk forstår bare ikke at det ligesom med alt andet her i livet er benhårdt arbejde og dedikation – samt kende sig selv og have en klar strategi. Jeg trader ikke selv længere, da jeg udelukkende arbejder med systematiske modeller nu, lysten til at slå markedet via en semi-struktureret strategi ligger jo stadig i mig. Traderens død har været udråbt mange gange efter HFT’s indtog, men ligesom med alle andre fagområder må man udvikle… Læs mere »
Maverick
Gæst
En kommentar til dit tweet af CNBC diskussionen i kølvandet på Michael Lewis’ nye bog Flash Boys. Fokus i bogen er på en løsning af problemet med front running af markedsordrer. Front runing af limit ordrer i form af sub-pennying bliver ikke addresseret, hvilket er mere relevant (dyrere) for mig og formentlig også for dig. Interactive Brokers har nu åbnet for ordrer til IEX. IEX er den børs bogens helt Brad Katsuyamas åbner for at stække high frequency traders (HFTs). Spørgsmålet er nu, om vi kan undgå sub-penny front running ved at sende vores limit ordrer til IEX. Min første… Læs mere »

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Tilmeld

Nyhedsbrev
Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.
Tilmeld
Tilmeld
Vil du teste Nordnet Beta? Tilmeld dig her:
Tilmeld

Obs! E-mailadressen skal være den samme, som du har registreret på nordnet.dk under indstillinger.